Yayla Bakliyat Yayla Kırmızı Mercimek Filizlenmiş Bozulmuş Küflü Paketleri Satıyor

13 Mayıs 2024 19:25

Yeni aldığım Yayla Kırmızı mercimek bütün mercimekler filizlenmiş; uçları kaynarken çorbaya kahverengi noktalar ve şişmiş açık renkte filizler dağılınca fark ettim. Hem koca tencere hem paket oldu. Gerçekten yazıklar olsun! Denetimini düzgün yaptığınız ürünleri satın rutubetten bozulmuş ürünleri indirimli fiyatla marketlere sokarak değil!

14 Mayıs 2024 16:11 (Şikayetten 20 saat sonra)
Aylin
Aylin
25 Kasım 2024 19:01

Arayan yetkiliniz konuya bir çözüm bulamamış olup bu görsellerin normal olduğunu savunmuştur. Ben normal bir filizlenme görmüyorum. Saygılar

Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet
23 Eylül 2024 18:21
"Arayıp bazı bilgiler istediler inceleme yaptılar daha önce aynı üretimden şikayet var mı gibisinden yokmuş büyük ihtimalle mağaza saklama koşulları nedeniyle kurtlanma olduğunu söylediler adresimi isteyip yeni ürün gönderecekler. Çözüme kavuştuk. Teşekkürler..."
Yayla Bakliyat Yayla Sarı Mercimek Kurtçuk Sorunu
Belemir sonuçtan çok memnun