Elif sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Ionic Pro Kimyasal Koku Problemi

04 Mayıs 2024 23:33

31.03.2024 tarihinde Yataş Cepa Bedding'den Ionic Pro model bir yatak satın aldım ve aynı gün Yataş Bedding'in internet sitesinden iki adet Visco yastık sipariş ettim. 23 Nisan'da teslim edilen yatağı havalandırmak amacıyla açmadım, ancak yastık paketlerini açtım. Teslim edilen yastıklardan yayılan rutubet ve kimyasal kokusu o kadar şiddetliydi ki, yastıkları yüzüme yaklaştırmak bile mümkün olmadı. İade etmek için yastıkları kargo ile geri gönderdim fakat henüz herhangi bir yanıt alamadım. Yastıkları inceledikten sonra yatağın kokusunu da kontrol ettiğimde aynı kötü kokuyu fark ettim. Koku o kadar yoğun ki, bulunduğu odayı bile etkiliyor. Müşteri hizmetlerini arayarak servis talebinde bulundum ve iade talebinde bulunmak istedim. Ancak 5 Mayıs 2024 tarihinde evime gelen ekip, kokunun hafif olduğunu ve yaklaşık iki ay içinde geçeceğini, bu durumun imalat kokusu olduğunu belirtti. Yatak yapımında kullanılan tutkalın bu şekilde kokabileceğini ifade ettiler ve yatağa hava temizleyici sıkmak istediler. Ben de kokunun yüzeyden değil, içeriden geldiğini dile getirdim. Müşteri temsilcisine yatağı iade etmek istediğimi söylediğimde, sesini yükselterek ürünü bildiklerini ve kokunun iki ay içinde geçeceğini iddia ederek talebimi ters bir şekilde karşıladı ve 'merkez karar verecek' diyerek evden ayrıldı. Bu yatağın iadesini talep ediyorum. Eğer bu bir hijyenik ürün ise ve iade kapsamında değilse, tutkal, rutubet gibi maddelerin kokmaması gerektiğini düşünüyorum. Kimse bu kötü kokuyu soluyarak uyumak zorunda kalmamalıdır. Yataş markasından duyduğum pişmanlığı ifade ediyorum. Aynı şikayeti Tüketici Hakları ve CİMER'e de ileteceğim.

08 Mayıs 2024 15:38 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Elif
Elif
14 Mayıs 2024 22:27

Asla yardımcı olunmadı, kokunun 1 aydan önce geçmeyeceği bu süreçte beklemem gerektiği söylendi, 1 ay sonra tekrar servis çağırmam ve ancak o zaman değerlendirileceği belirtildi. Satmadan önce böyle bir bilgi verilmiyor, iade hakkı elinden alınmaya çalışılıyor, hiçbir teknik servis ve müşteri hizmetleri yardımcı olmadı, şikayetimin kapanmasını istemiyorum.

Aydan sonuçtan hiç memnun değil

Aydan
11 Mart 2024 13:54
Atike sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Kimyasal Koku Yayan Yatak Astımımı Tetikledi

Atike
03 Aralık 2024 20:27

Yanıltıcı Ürün Bilgisi İle Kullanılamaz Yatak

Teoman
16 Aralık 2024 13:50

Yataş Yatak Siparişim Zamanında Teslim Edilmedi, Müşteri Hizmetleri Destek Olmuyor

Melis
29 Eylül 2025 12:38
yatas-yatak-siparisim-zamaninda-teslim-edilmedi-musteri-hizmetleri-destek-olmuyor-2.jpg
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edilen Yatakta Kötü Koku Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Hilal