Necmettin sonuçtan hiç memnun değil

Yamanlar Oto Ekspertiz Hatasıyla Mağduriyet!

19 Kasım 2024 19:34

31.01.2024 tarihinde Yamanlar Oto Ekspertiz firmasının tanınırlığına ve sektörünün öncü firmalarından olmasına güvenerek almış olduğum ekspertiz raporunda, aracın sol ve sağ şasisinin orijinal olduğu ibaresi rapora yansıtılmıştır. Bu rapora güvenerek Dacia …. Model aracı satın aldım. Aradan 7 ay kadar bir süreç geçtikten sonra aracımı satmak istemem üzerine alıcıyla birlikte başka bir firmadan aldığım ekspertiz raporunda aracımın şasisinin değiştiğini öğrendim. Bu sebeple aracım mutlak bir değer kaybına uğradı. Durumu Yamanlar Oto Ekspertiz firmasına anlattığımda ise bizzat firma sahibi F***G*** tarafından sert üslupla ve 'insan hatası, olabilir böyle şeyler ve yazmayı unutmuşlar vs' gibi yanıtlarla karşılandım. Onların hatasından dolayı ben mağdurum ve aracımı değerinde satamıyorum. Değer kaybı yaşadım. Bu durumu karşılamak istemiyorlar. Hatalarını kabul ettiler fakat hiçbir şekilde mağduriyetimi giderecek bir çözüm bulmadılar ve geri gönderildim. Bunun üzerine tekrar bir telefon görüşmesi sağladım ve bana dalga geçer gibi 10'lu ekspertiz paketi hediye ettiler. Bu durumda hem maddi hem manevi olumsuz etkilendim. Şu an için aracımı değerinde satamıyorum. Lütfen mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Arabanın şasisinin değiştiğini anlamayacak kadar profesyonellikten uzak. İki firmadan almış olduğum eksper raporu ektedir. (Yanlış Ekspertiz Raporu Olan Firma Yamanlar Oto Ekspertiz)

28 Aralık 2024 15:17 (Şikayetten 1 ay sonra)
Yamanlar Oto Ekspertiz Hatasıyla Mağduriyet!
yamanlar-oto-ekspertiz-hatasiyla-magduriyet-2.jpg

Merhabalar, Sizlerle daha önce de bu konu hakkında görüşüldü. Aracınız firmamızdayken bütün değişen parçalarının sorgulaması tek tek yapılmış olup, raporları sizlere verilmiştir (görsellerini ekledim). Raporunuzu onayladığınıza dair imzanız da mevcuttur.

Ali
Ali

Öncelikle geçmiş olsun. Doğru olan ekspertiz için hangi firmayı tercih etmiştiniz? Bilgi alabilir miyim?

Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2025 17:52
Ekspertiz Raporunda Tutarsızlık Ve Müşteri Mağduriyeti
Birol sonuçtan hiç memnun değil

Yamanlar Oto Ekspertiz Hizmetinde Güven Sorunu

21 Aralık 2024 16:01
Önder sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Raporu Krizi Ve Güven Sorunu

29 Aralık 2024 21:50