Yalınayak Ayakkabı Beety Bot Sorunu

Yalınayak Ayakkabı Beety Bot Sorunu
18 Aralık 2024 11:22

16.10.2024 tarihinde Vega AVM Yalınayak firmasından garaj günlerinden 1250 TL vererek 2 adet bayan botu aldık, daha ilk giyimlerinde ikisinin de tabanları açıldı. Firmaya götürdüm değişim ve iade alamayacaklarını söyleyip tamir için firmaya göndereceklerini söylediler ancak 15 gün sonra gelen cevapta tamirde yapamayacaklarını söylediler ve ürünü bana iade ettiler, böylelikle millete yalan söyleyip mağdur ediyorlar.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

İlk Kullanımda Ciddi Ayak Yaralanması Ve İade Talebinin Reddedilmesi Mağduriyeti

24 Eylül 10:48
ilk-kullanimda-ciddi-ayak-yaralanmasi-ve-iade-talebinin-reddedilmesi-magduriyeti-7.pdf
ilk-kullanimda-ciddi-ayak-yaralanmasi-ve-iade-talebinin-reddedilmesi-magduriyeti-6.pdf
ilk-kullanimda-ciddi-ayak-yaralanmasi-ve-iade-talebinin-reddedilmesi-magduriyeti-5.pdf
ilk-kullanimda-ciddi-ayak-yaralanmasi-ve-iade-talebinin-reddedilmesi-magduriyeti-4.pdf
ilk-kullanimda-ciddi-ayak-yaralanmasi-ve-iade-talebinin-reddedilmesi-magduriyeti-3.pdf
ilk-kullanimda-ciddi-ayak-yaralanmasi-ve-iade-talebinin-reddedilmesi-magduriyeti-2.pdf
ilk-kullanimda-ciddi-ayak-yaralanmasi-ve-iade-talebinin-reddedilmesi-magduriyeti-1.pdf
Vacit sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 18:37
Kısa Sürede Açılan Bot Ve Yetersiz Tamirat Sonrası Mağaza İlgisizliği