Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Yale Yele Çelik Para Kasası Arıza

02 Ocak 2024 09:04

Bende Yale marka çelik para kasası var. Kasa, durduk yerde kendi kendine tuşları çalışmaya başlıyor. Bir çalışmaya başladı mı durmak bilmiyor; kaç kere uykumdan uyandırdı. Tuşlara basıldığında çıkan 'bip' sesi duyuluyor. Eve birisi girse kasanın yerini hemen öğrenecek. Pillerini değiştirdim ancak yine aynı, hatalı ürün.

27 Ocak 2024 15:01

Beni çal diyor hatalı ürün değiştirilsin kullanıcı hatası olmaz pilini taktım kenara koydum

Yorumlar (5)

Recep

Aynı sorun bende de olmaya başladı. Size herhangi bir dönüş oldu mu? Sorun çözümü ile ilgili bilginiz var ise paylaşırmısınız.

Hangi numara banada atarmısın

Recep

Servisten arayıp gün verdiler. Dün akşam geç saatte olsa gelip sorunu çözdü. Tuş takımında sorun varmış. Servis yetkilisi ahmet bey'e çok teşekkürler.

Recep

Bir numaraya ulaştım bakalım yarın arayacaklar. Gelişme olursa bilgi veririm. İyi akşamlar

Muhammet

Hiçbir geri dönüş yok parayı aldılar çekildiler umursamıyorlar insan bir yardımcı olurdu

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Yale Kasa Şifreyi Kabul Etmiyor

Ahmet
19 Aralık 2023 12:24
Can sonuçtan hiç memnun değil

Kasa Şifre Arızası Ve Yetersiz Teknik Destek

23 Temmuz 2025 16:21
kasa-sifre-arizasi-ve-yetersiz-teknik-destek-2.jpg
kasa-sifre-arizasi-ve-yetersiz-teknik-destek-1.jpg
Yağmur sonuçtan çok memnun

Yağmur
02 Ağustos 2023 13:36
"Kapıyı takan firma Kapısan bir çözüm üretmediği için Yaleyi Şikayetvar'a yazdım. Yale firmasının iletişimi ve çözüm üretimi hızlı oldu. Alt bir firma yüzünden yaleyi şikayet etmek zorunda kaldık. İletişim kuran kişi gayet saygılı ve çözüm odaklıydı. Teşekkür ederim."