Yakın Doğu Üniversitesi Yurt Ücret İadesi

17 Eylül 2024 17:32

Merhaba, kızım Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencisiyken yatay geçiş başvurusu 9/8/2024 tarihinde Düzce Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından kabul edilmiş olup, kaydı Düzce Üniversitesi tarafından 16/8/2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Kızımın Yakın Doğu Üniversitesi ile bir bağı kalmadığından, 24 Haziran 2024 ve 31 Temmuz 2024 tarihlerinde 2024/2025 eğitim dönemi için yapmış olduğum yurt ödemelerini mail ve telefon yoluyla geri talebim reddedilmiştir. 2024/2025 yılına ait bu yurt ücreti için ilgili üniversiteyle ne benim ne de kızımın imzalamış olduğu bir hizmet alım sözleşmesi olmadığı, satın aldığım yurt hizmetinin bir başka öğrenciye satılabileceği, yaptıklarının ticari ahlakla bağdaşmayacağını ilettiğim halde telefonlarda olumlu yanıt alamadım, resmi olarak attığım maillere hiç cevap alamamış olmak da ayrı şaşırtıcı oldu. Satın almış olduğum ancak hizmeti edinemeyeceğim bu haksız ödemenin iadesini bir kez de buradan talep etmekteyim.
Önder B***

Efe sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ve Çelişkili Bilgilendirme Nedeniyle Kayıt Mağduriyeti Ve Eğitim Hakkı İhlali

17 Eylül 2025 21:31
Bengü sonuçtan hiç memnun değil

Rumeli Üniversitesi Para İadesini Geç Tarihe Atıyor

03 Şubat 2024 12:08