Xiaomi Yetkili Servisinde Mağduriyetim

Buket
26 Temmuz 2024 21:16

Merhaba, yaklaşık 1 buçuk sene önce eşimin hediye olarak aldığı Note 10 Pro 128 GB telefonu aldığımdan beri üç kere servise götürmek zorunda kaldım. En sonuncuyu da 25.07.2024 tarihinde götürdük. Telefonda aldığımızdan beri sorun, şarjın çabuk bitmesi ve telefonda WhatsApp görüntülü ve normal aramada hoparlörde konuşma yapamayıp sesin ya yankı yapması ya da gitmemesiydi. Hep yazılımsaldır ve bundan öncekinde bir sene geçmiş, normalde o zaman sorun çözülmezse gelin değişim talep edin denilmedi. Dünkü hanımefendi böyle bir hakkım olduğunu söyledi. O zaman neden bilgi verilmedi? Ben bu mağduriyeti yaşadım dediğimde bunu bilgi veremeyiz zaten dedi ama bugün aldık. Sorun çözülmüş değil, bu üç oldu. Sürekli Xiaomi servisini mi bekleyeceğiz? Artık bir çözüm bulunsun, cihazın değişimi yapılsın. Neye göre yazılım atıldı, batarya değişti diye evrak veriliyor anlamış değilim. Bir buçuk senede üç defa batarya değişip yazılım atıldı denilip çözüm olmaması gerçekten müşteri açısından üzücü bir durum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Okan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 18:06

Abdullah
07 Ocak 2025 00:09
Xiaomi Telefonumun Şarj Sorunu Çözülmüyor
Xiaomi Telefonumun Şarj Sorunu Çözülmüyor
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Yinelenen Şarj Sorunu Nedeniyle Cihaz Değişimi Talebi Ve Memnuniyetsizlik

Gökhan