Ali sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Türkiye Garanti Politikası

12 Ağustos 2023 02:39

Xiaomi telefonumu batarya şiştiği için 08.08.2023 tarihinde Xiaomi aradım batarya şişmesi garantiye gireceğini söylediler ve bana Bursa'daki Genpa'nın adresini ve iade numarasını vererek 10.08.2023 tarihinde ücretsiz gönderim sağladım. 11.08.2023 14.32 itibariyle telefonum servise alındı. Mesaj geldi. Telefonunuzu onaylamak için gelen kodu sitemize girmeniz gerektiğini belirttiler. Adli mesajı onayladım. Telefonun kabul edildiği ve işleme başlayacakları mesajı geldi. 17.22'de bir mesaj kutuma düştü ve telefonumun garanti kapsamında yapılmak için 1.443 TL ücret istediklerini belirttiler. Mesajın üzerine Genpa yetkili servisini aramam gerektiğini söylediğimde, servisteki hanımefendi telefonumu yanlış gönderdiğimi ve garanti kapsamına alamayacaklarını belirtti.

Ben telefonu yanlış göndermediğimi söylememe rağmen hanımefendi hâlâ yanlış gönderdiğimi iddia etti. Telefonun sıfırlandığını ve kapatılarak gönderildiğini söyledim, telefonun açılıp açılmadığını sorduğumda ise bilgi veremeyeceklerini söyledi. Buna rağmen, telefonu yaptırdığımı söyledim. Batarya şişmesi kontrol edilir mi diye sorduğumda, çerçevesini değiştiririz ama telefon garanti dışı gelir dedi. O zaman neden gönderdik diye sorduğumda bana bağırmaya başladı.

Ben de biraz tartışınca, ağzından telefonun bataryası şişip çerçeveyi yamultmuş kelimesi çıktı. Benim suçum ne diye sorduğumda, alamıyoruz dedi. Resmen bizi enayi yerine koyuyorlar, azıcık üstüne düşmesek kasa için 1.443 TL ücret talep edecekler, onu yaptırdıktan sonra bir de batarya için ücret istenecek. Sorunumun Xiaomi Türkiye tarafından çözülmesini rica ediyorum.

11 Mayıs 2024 13:03
Xiaomi Exact Servis Şikayetim
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
19 Ağustos 2024 14:01

Deniz
24 Ekim 2023 19:25
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
21 Eylül 2023 15:59
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Kadıköy Genpa Servisi Telefonumun Pilini Değiştirmiyor

12 Eylül 2024 16:46