Xiaomi TR Garantili Telefon Redmi Note 12 6/128 GB Telefon

17 Şubat 2024 13:09

13 Aralık 2023 tarihinde Hepsiburada internet alışveriş şirketinde almış olduğum (Xiaomi-Redmi-Note-12-128-GB-6-GB-RAM) Xiaomi-turkiye-garantili- Hepsiburada ithalatçı firma ya güvenip almış olduğum cep telefonum; kamerası çizik, resmi bulanık çekiyordu. Servise yolladım servis sıfır yenı telefonumu deforme edip bana onarıldı diye gönderdi. Sözde yetkili servis sıfır telefonumu deforme etti 4 Üncü el telefon olarak bana onarıldı diye geri yolladı. Telefonumu kapağı kamera üstü yamulmuş, bükük ve çizik olarak bana geri onarıldı diye yollandı. Kamerada ilk gün gibi bulanık resim çekiyor. Mağduriyetim giderilmedi. Telefonum kapağı kamera üst kısmı bükük ve çizilmiş olarak bana onarıldı diye gönderildi. Sıfır telefonum çizilerek kapak bükük olarak gönderildi. Bu şekil bir telefonu kabul etmeyeceğimi Hepsiburada'ya telefonla bildirdim. Tekrar servise yollamışlar. Ben sıfır telefon aldım kapak bükük ve çizik şekilde bana geri yolladılar. Aynı model ve marka telefonla bire bir değişim istedim. Hiçbir şekilde çizik bükük bir telefonu kabul etmiyorum. ( Evofone bilgi teknolojileri san. Tic. Ltd. Şti.) güvenli yetkili servis değil. Sıfır telefonlar deforme çizilerek kapak yamuk bir şekilde onarıldı diye geri gönderiliyor. Hem ilk arıza giderilmiyor hem de ikinci bir deforme oluyor telefonda sıfır telefon 4 üncü el durumuna düşüyor. Mağduriyetim giderilsin. Telefonu ben çizmedim deforme etmedim. Yetkili servis yaptı. Başta ' Xiaomi ' yetkilisinden olmak üzere sırasıyla Hepsiburada şirketi ve sözde yetkili servis Evofone şirketlerinden şikayetçiyim. Sıfır telefonumu nasıl çizerek büküp beni mağdur ettiyseler en acil olarak sıfır telefonla değiştirip mağduriyetimi gidersinler. 13 Aralık 2023 den beri mağdur durumdayım. Hepsiburada mağduriyet yaşattığı için şikayetçiyim. Ben Hepsiburada'ya güvenip aldım. Benim gibi mağduriyet yaşamak istemeyen tüketicilere örnek olsun. Elekronik eşya alırken bilhassa Hepsiburada'dan alırken öncelikle düşünerek alişveriş etsinler. 'Xiaomi' marka alırken de örmeden kontrol etmeden almasınlar. Benim gibi telefonu kullanamadan mağdur duruma düşmesin tüketiciler. Maddi manevi mağduriyet yaşamaktayım. Saygıyla duyurulur

Suzan
17 Nisan 2025 21:53
Onarım Süresinin Aşılması Ve İletişim Eksikliği
Emre sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 15:31
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Mehtap
30 Ağustos 2023 15:23
Xiaomi Redmi Telefon Arızası
Fadile sonuçtan hiç memnun değil

Redmi Note 13 Pro'da Kısa Sürede Ciddi Arızalar Ve Mağduriyet

Fadile