Xiaomi Telefon Değişim Sürecinde Müşteri Mağduriyeti

Safiye
14 Ekim 2024 13:03

06.09.2024 Tarihinde Xiaomi 13 Lite telefonumda donma aşırı ısınma şarjı çabuk bitme şarj olmaması sebebiyle Evofone yetkili servisine verdim. 15 gün sonra anakartının değiştiği bataryanın da değiştiği söylendi. Denilerek gönderildi. Mağazada telefonun kapalı olduğunu fark edince şarj etmek istedim. Şarj olmadığını fark edince hemen geri gönderdim 21.09.2024 ve 23.09.2024 tarihinde Xiaomi müşteri hizmetlerini arayarak şikayette bulundum telefonun yenisini talep ettim. Bir 15 daha bekledim hala bekliyorum. Telefonun değişimi onaylandı ama stokta olmadığı için bir üst modeliyle değişimi sağlanmış yetkili servisin bana verdiği siteden referans numarasıyla bakıyorum takip ediyorum. Ve hala bekliyorum. Değişimi onaylanmış bir üst modelle ben hala neyi bekliyorum. Muhatap olacağımız bir yetkili servis numarası yok arıyoruz telesekreter aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor. Elimde doğru düzgün bir telefon yok ben kimin keyfini bekliyorum. Telefonumu almak için. Bu duruma acil çözüm bulunmasını istiyorum. Yetkili birisi acilen yardımcı olursa sevinirim.

Abdülsamed sonuçtan hiç memnun değil

Abdülsamed
12 Eylül 2024 09:01

Xiaomi Evofone Servisi Arızalı Telefonu Sıvı Teması Bahanesiyle Ücretlendirdi

Hasan
29 Mayıs 2025 16:45

31 Ekim 2023 11:50
Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Telefonun Kronik Sorunları Ve Yüksek Onarım Ücretleri

Çağdaş