Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
25 Aralık 2023 12:09

Redmi Note 11 Pro telefonum 8 aydır kullanıyorum ve ekran kendiliğinden yanıp sönüyor. Daha sonra ekranda mor çizgiler belirdi ve bu çizgiler giderek büyüdü. 20 gün içinde ekran artık görünmez hale geldi. Telefonu servise götürdüğümde, iç ekranın kırık olduğunu ve bunun kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Ancak bir telefonun dış ekranı kırılmadan iç ekranın nasıl kırılabileceğini anlayamıyorum. Bu durumdan dolayı yeni verdiğim Redmi siparişimi iptal ettim ve Genpa servisinden de hayal kırıklığına uğradım. Genpa, telefonu 10 günden önce almak istemem durumunda benden ekstra 799 TL ücret talep etti. Bu ücretin fişi de bende mevcut. Bu konuyla ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım ve kazanacağımdan eminim. Kazandıktan sonra, telefon tamir edilse bile, resmi bir protesto olarak Mi Store'un önünde telefona zarar vereceğim.

03 Ocak 2024 21:41

Xiaomi Redmi Note 11 Pro daha 11 aylık cihaz ekranda noktalar belirmeye başladı servise getirdim kullanıcı hatası olduğu söylendi. Telefonun hiçbir yerinde tek bir çizik dahi bulan olursa 5 tane telefon alacağım. İç ekran kırılmış baskıdan düşmeden telefonda kozmetik olarak nokta hata bulamadılar o halde kullanıcı hatası dediler Genpa'dan çıktım müşteri hizmetlerini aradım şikayette bulundum maksimum 24 saat içerisinde dönüş yapacaklarını söylediler 1 hafta geçti hala dönüş yapacaklar. Önemli değil ben mahkemeye başvurdum sonucunu da tekrar paylaşacağım  .

Tarık sonuçtan çok memnun

Tarık
11 Temmuz 2023 23:38
"Şikayet olumlu sonuçlanmıştır teşekkürler"
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
13 Eylül 2023 20:38
Ali sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 21:29

İşıl
12 Temmuz 2023 19:44
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Onarım Talebim Reddedildi, Kanıt Sunulmadı

25 Ağustos 13:47