Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Redmi Note 13 Pro İle Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı

Xiaomi Redmi Note 13 Pro İle Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı
Bekir
01 Ekim 2024 20:27

1 ay önce taksitli Xiaomi Redmi Note 13 Pro telefon aldım. Aldığıma pişman oldum. Çok üzgünüm, çok da kızgınım. Telefon en ufak darbede eğildi, kırıldı. Servise göndereyim dedim. Genpa teknik servis sorunuyla karşı karşıyayım. Telefonum hafif yamuldu. Dedim ki garantide profesyonel yapılsın. Ama hüsrana uğradım. Ekran, cam, ana kart sağlam. Sadece kasa değişecek ve belki de pil kapağı değişecek. Ama öyle bir parça listesi çıkarttılar ki aklımı kaybettim. Telefon 16 bin TL, garantiden değişecek parçalar 13 bin küsur. Yıllardır Samsung telefon kullandım, sıfır sıkıntı yaşadım. İlk defa Xiaomi Redmi telefon aldım, aldığıma bin pişman oldum. Tabii ki de çıkan ücreti kabul edemedim. Sadece kasayı değiştirecekler ama yazmışlar da yazmışlar. En küçük darbede telefon eğildi. Param boşa gitti. Çöp oldu telefon. Tutarı ödeyecek gücüm yok, telefon çöp oldu. Çok pişmanım, bir daha Xiaomi telefon almam ve de aldırmam.

profile profile profile

Yorumlar (7)

Talip
Talip

Bende Redmi Note 13 Pro aldım hiç iyi değil. İnanın 5 yıl önce aldığım Xiaomi mi mix 2 bundan daha iyi fotoğraf çekiyor. 5 yılda hiç mi fotoğraf kalitesi gelişmez yazık

Oğuz
Oğuz

Bende Xiaomi resmi not 11 kullanıyorum gayet memnunum defalarca telefon elimden düştü çocuklar düşürdü ne ekranda bir kırık oldu ne de kasada ben gayet memnunum fiyat persormans ürünü

Muhammet
Muhammet

Mi 13 Pro Plus+ kullanıyorum çok güzel herkese tavsiye ederim

Sonay

Xiaomi pişmanlıktır. Bende çok pişmanım telefon sürekli dönüp duruyor. Sinir ediyor beni de duvara fırlatasım geliyor

Sonay

Donup duruyor demek istemişim aslında :(

Emre
Emre

Yönü kilitle var yukarıda ona tıkla

İnfinix telefonu al yere at dene bak kırılmıyor

Ayten sonuçtan hiç memnun değil

Ayten
08 Eylül 2024 21:07
Xiaomi Redmi Note 13 Mağduriyetim Var. Lütfen İlgilenin.
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
07 Kasım 2024 15:37
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Ve Vatan Bilgisayar'da Müşteri Memnuniyetsizliği

Tufan