Bircan sonuçtan hiç memnun değil

Bircan
19 Eylül 2023 10:41

Xiaomi mı robot vacum mop 2 in 1 Essential kablosuz süpürgeyi kızım 19.05.2022'de Teknosa internet sitesinden E**** bileşimden satın alarak Şanlıurfa'ya gönderdi. Orada kullanma şansım olmadı, Ankara'daki evime getirdim kullanmak istediğimde haritalandırma yapmadığı ve Türkçe konuşmadığını fark ettim. Atlantis Teknosa mağazasına gittiğimizde yazılım hatası olabilir dediler ama onlar servise göndermek için kabul etmediler. Biz de ankamoll AVM'deki Teknosa mağazasına götürdük, sağlam ve çalışır durumda 25.08.2023'te teslim ettik. Bu konu ile ilgili Teknosa ile iletişim tam olarak sağlanamadı ve teknik servis benden onarım için ücret talep etti. Harita yapmayan ve Türkçe konuşmayan bir robot benim hatam değil, bu tamamen firmanın hatası ve bunu ücretsiz yapmaları gerekmekte, ama ısrarla ücret talep ediyorlar. Teknosa'ya güvenerek biz bu ürünü aldık. Demek ki hata yapmışız, ben ürünümün çalışır vaziyette tarafıma gönderilmesini talep ediyorum.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
28 Eylül 2023 21:16
Xiaomi Vacuum Mop 2 Pro Hareketsiz Kalıyor, Düzgün Çalışmıyor.
Xiaomi Vacuum Mop 2 Pro Hareketsiz Kalıyor, Düzgün Çalışmıyor.

Aysima
18 Şubat 2024 19:35

Nilay
14 Aralık 2023 16:51
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yılmaz
07 Eylül 2023 18:35
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential 2 İn 1 Robot Süpürge Ve Paspas Hakkında Şikayet

Xiaomi Kategorileri