İsa sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 01:21

Redmi Note 12 telefon aldık oğluma. Henüz yılını doldurmadan telefon resmen yamuldu. Bunca yıldır telefon kullanıcısıyım ilk defa bir telefonun bu kadar eğilip büküldüğünü gördüm. Özellikle bükmeye çalışsan olmazdı ama marka ucuz çerçeve kullandığı için sanırım bunlar başımıza geldi. Telefoncular bunun kullanıcı hatası olduğunu söylüyor, üstelik çerçeveyi değiştirip telefonun yarı parasını talep ediyor.
Umarım yetkililer bu şikayetimizi duyarlar.

Yusuferen

Hocam söylemeyi unuttum çıta ile ekran arasında fark var fotoğrafı yakınlaştırıp daha iyi anlayanilirsiniz. Bu ise şimdiki hali

xiaomi-redmi-note-12-ekran-yamulmasi-1.jpg
Yusuferen

Merhaba hocam benim telefonum da yamuktu öyle yere düşme sonucu ve abi bu telefondaki kasa, asıl adıyla çıtası yamuldu ve düzeltip yamultulabiliyordu sonra ekran da kırıldı (kırılmadan önce ön cam değişimi de olmuştu ama çıtası yoktu) gittim çıtalı ekran taktırdım ve kırık çıtası bile duruyor @cnsl kullanıcısında (kullanıcı dememin sebebi kız ya da erkek olduğunu bilmemem beni yanlış anlama yorumu okuyorsan da özür dilerim) kısacası malzeme kalitesi olarak çok kötü bir telefon

Cnl
Cnl

Selamlar benim de telefonum yamuldu düşmeden kaynaklı sandım ekran çerçevesi bile kalkmaya başladı. Telefoncuya götürdüm sorun pildeymiş. Şişen pil telefona baskı yaptığı için ekran da git gide açılıyor arkası şiş duruyordu. Bana pil değişimi için fiyat çıkardılar pili sipariş verdi ama acil işim çıktığı için bekleyemediğimden çok enteresandır ki adam bana işiniz bitene kadar sizi idare etsin deyip pilin şişliği için birkaç delik açtı havasını aldı (kimse denemesin tehlikeli olabilir) pil normale döndü ekranı da özel yapıştırıcıyla yapıştırıp biraz bekletti sonra da işim var diye de paket lastiğiyle sardı bir süre böyle kalsın diye. Birkaç saat hiç çıkarmadım lastiği. Konuyu çok uzattım biliyorum ama faydalı olur diye yazıyorum neyse telefonun yamulması geçti ekranımda yapıştığı için eski haline geldi 😳 Yeni pil taktırmama gerek görmediğim için şimdilik böyle kullanıyorum belki sizinde pil şiştiği için böyledir çocuk kullanıyorsa lütfen tedbirli olun Allah korusun...

İsa
İsa

Yorumunuz için teşekkür ederim Bu markadan uzak durmak gerektiğini de anlamış olduk

Firdevs sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Kayseri Forum Mi Mağazası Şikayeti

Firdevs
16 Ocak 2025 15:24
Xiaomi Kayseri Forum Mi Mağazası Şikayeti
Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

Rümeysa
15 Temmuz 2024 21:29
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
05 Ocak 2024 22:23