Xiaomi Note 13 Pro 5g Video Donma Sorunu

Yaklaşık bir hafta önce Redmi Note 13 Pro 5G aldım ve şu anda Instagram'da video açtığımda donma yaşıyorum. Youtube.com'da video açtığımda da donma sorunu ile karşılaşıyorum. Galeriden video açtığımda da aynı sorunu yaşıyorum; açtığım videolar birkaç saniye oynadıktan sonra takılıyor ve sonra yine aynı sorun devam ediyor. Sebebi ne olabilir?

12 Nisan 2024 20:15

Şu Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G lere bir güncelleme gelsin artık Instagram'dan video açıyorum donuyor Youtube.com'dan video açıyorum donuyor galeriden video açıyorum donuyor bir iki saniye oynayıp takılıp kalıyor sonra devam edip bu şekilde tekrarlıyor benim dışımda bu sorunu yaşayan var mı

Yorumlar(28)

Bende de aynı sorun. Var. Önce görüntü donuyor görüntü gelincede ses kesiliyor. İstikrarlı şekilde oluyor

Google Asistanı kapatmanız yetiyor

Çözüm! Google Asistan Ok Google Özelliğini Kapatın

Hyperos güncellemesi yaptıysan yazılımsal bir donma olabilir ileri ki dönem düzeleceğini düşünüyorum güncelleme yapmadıysan bilmeyeceğim

Aynı sorunu bende yaşıyorum çok kötü bir telefon. O kadar para ver s3 mini gibi donsun ikide bir. Tam bir fiyasko. Ne yaptıysam düzelmiyor. Bir çözümünü bulan varsa yardımcı olsun. Zaten bugün iade edeceğim olmazsa

Aynı sorun bende de var bir şunu fark ettim evde kullandığım Wi-Fi 6 destekli 1000le bağlanıyorum bir önceki telefonum 12pro hiçbir problem yok bunda anlamadım sorun ne

Brb evet aynı donma sorunu u bende yaşıyorum bugün olmadı geri vereceğim

Hocam sizinki 8 256 lik modeli mi? Bir de formattan sonra sorun geri gelmedi mi bende formata rağmen devam etti de? Dostum hızlı dönersen sevinirim tekrar değiştireceğimde cihazı.

Düzeldi mi hocam bende aynı sorunu yaşıyorum

Aynı durum bende de var cihaz aynı 5g modeli kafasına göre bazen düzeliyor bazen bozuluyor ses gidip geliyor yazılım hatası ancak ne zaman düzelir bilmiyorum

Redmi 13 5g Donma Sorunu

1 Destek4 Yorum

Xiaomi 13 Pro 5g Video Donma Sorunu

Yaklaşık üç-dört gün oldu Redmi Note 13 Pro 5G aldım ve şu anda Instagram'da video açtığımda donma yaşıyorum. Youtube.co...

1 Destek

Redmi Note 13 Pro 5g Video Oynatma Sorunu

Yaklaşık bir hafta Redmi Note 13 Pro 5G aldım ve şu anda Instagram'da video açtığımda donma yaşıyorum. Youtube.com'da vi...

1 Yorum

Tümünü Gör
Xiaomi Redmi Telefon Hatası

Xiaomi RedmiTelefon Hatası

Tolga
Xiaomi Telefon Su Geçirmezlik Sorunu

Xiaomi Telefon SuGeçirmezlik Sorunu

Volkan
Xiaomi Telefonun Bataryası Yandı!

Xiaomi TelefonunBataryası Yandı!

Yusuf
Xiaomi 13t Standoff FPS Düşme Sorunu

Xiaomi 13tStandoff FPS Düşme Sorunu

Sivaslı
Xiaomi Mağduriyetimin Giderilmesini, Paramın İade Edilmesini İstiyorum!

XiaomiMağduriyetimin Giderilmesini, Paramın İade Edilmesini İstiyorum!

Ferdi
Xiaomi Kendi Sitesinden Aldığım Telefon Bozuk Gönderildi