Xiaomi Note 13 Pro 5g Video Donma Sorunu

Ömer
Ömer
9 Nisan 2024 20:4326.022

Yaklaşık bir hafta önce Redmi Note 13 Pro 5G aldım ve şu anda Instagram'da video açtığımda donma yaşıyorum. Youtube.com'da video açtığımda da donma sorunu ile karşılaşıyorum. Galeriden video açtığımda da aynı sorunu yaşıyorum; açtığım videolar birkaç saniye oynadıktan sonra takılıyor ve sonra yine aynı sorun devam ediyor. Sebebi ne olabilir?

12 Nisan 2024 20:15

Şu Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G lere bir güncelleme gelsin artık Instagram'dan video açıyorum donuyor Youtube.com'dan video açıyorum donuyor galeriden video açıyorum donuyor bir iki saniye oynayıp takılıp kalıyor sonra devam edip bu şekilde tekrarlıyor benim dışımda bu sorunu yaşayan var mı

Yorumlar(28)

Erol
Erol
17 Ekim 2024 19:55

Bende de aynı sorun. Var. Önce görüntü donuyor görüntü gelincede ses kesiliyor. İstikrarlı şekilde oluyor

Ahmet

Çözüm! Google Asistan Ok Google Özelliğini Kapatın

Azimdar
Azimdar
11 Haziran 2024 21:51

Hyperos güncellemesi yaptıysan yazılımsal bir donma olabilir ileri ki dönem düzeleceğini düşünüyorum güncelleme yapmadıysan bilmeyeceğim

Tufan
Tufan
30 Nisan 2024 10:52

Aynı sorunu bende yaşıyorum çok kötü bir telefon. O kadar para ver s3 mini gibi donsun ikide bir. Tam bir fiyasko. Ne yaptıysam düzelmiyor. Bir çözümünü bulan varsa yardımcı olsun. Zaten bugün iade edeceğim olmazsa

16 Nisan 2024 17:44

Aynı sorun bende de var bir şunu fark ettim evde kullandığım Wi-Fi 6 destekli 1000le bağlanıyorum bir önceki telefonum 12pro hiçbir problem yok bunda anlamadım sorun ne

16 Nisan 2024 17:41

Brb evet aynı donma sorunu u bende yaşıyorum bugün olmadı geri vereceğim

13 Nisan 2024 12:39

Hocam sizinki 8 256 lik modeli mi? Bir de formattan sonra sorun geri gelmedi mi bende formata rağmen devam etti de? Dostum hızlı dönersen sevinirim tekrar değiştireceğimde cihazı.

13 Nisan 2024 12:32

13 Nisan 2024 12:23

Düzeldi mi hocam bende aynı sorunu yaşıyorum

Alperen
Alperen
11 Nisan 2024 10:05

Aynı durum bende de var cihaz aynı 5g modeli kafasına göre bazen düzeliyor bazen bozuluyor ses gidip geliyor yazılım hatası ancak ne zaman düzelir bilmiyorum

Redmi 13 5g Donma Sorunu

Xiaomi 13 Pro 5g Video Donma Sorunu

Serhat
Serhat
11 Mayıs 2024 21:5319.321

Yaklaşık üç-dört gün oldu Redmi Note 13 Pro 5G aldım ve şu anda Instagram'da video açtığımda donma yaşıyorum. Youtube.co...

1 Destek

Redmi Note 13 Pro 5g Video Oynatma Sorunu

İbrahim
İbrahim
5 Mayıs 2024 13:2519.350

Yaklaşık bir hafta Redmi Note 13 Pro 5G aldım ve şu anda Instagram'da video açtığımda donma yaşıyorum. Youtube.com'da vi...

1 Yorum

Tümünü Gör
Xiaomi Telefon Su Geçirmezlik Sorunu

Xiaomi Telefon SuGeçirmezlik Sorunu

Volkan
Xiaomi Telefonun Bataryası Yandı!

Xiaomi TelefonunBataryası Yandı!

Yusuf
Xiaomi 13t Standoff FPS Düşme Sorunu

Xiaomi 13t StandoffFPS Düşme Sorunu

Sivaslı
Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Ayıplı!

Xiaomi Redmi Note 14Pro 5G Ayıplı!

Orçun
Xiaomi Mağduriyetimin Giderilmesini, Paramın İade Edilmesini İstiyorum!

Xiaomi MağduriyetiminGiderilmesini, Paramın İade Edilmesini İstiyorum!

Ferdi
Xiaomi Kendi Sitesinden Aldığım Telefon Bozuk Gönderildi