Filiz sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 17:25

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro cihazımın silmesinde problem vardı. Ortası ıslak, kenarları kuru şekilde ve yerde leke bırakarak siliyordu. 29 Eylül 2023 tarihinde yetkili servise verdim cihazın anakartında arıza olması nedeniyle ana kart değişimi yapılarak bugün (6 Ekim 2023) tarafıma teslim edildi. Eve gelip cihazı denediğimde aynı problemin devam ettiğini gördüm... Ve oradaki hanımefendiye test edildi mi sağlam mı? Diye sorduğumda evet kontrolleri yapılıyor dedi. Elime verdikleri teknik servis formunda "cihazın genel kontrol ve testleri yapıldı. Cihaz stabil çalışmaktadır." yorumu yazmaktadır. Madem yapıldı aynı problem neden devam ediyor...? Nasıl kontrol ediyorsunuz? Ürünü ver - 1 hafta cihazsız kal - git al. Aynı sorun devam etsin. Çocuk oyuncağı mı bu? Şimdi yeniden git, ver, yine cihazsız kal. Sürecin aynısı mı tekrarlanacak? Neden kimse işini düzgün yapmıyor?

xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-2-pro-yer-silememetamir-edilememe-sorunu-7.pdf
20 Ekim 2023 17:48

Ürünümü tekrar almaya gittim bu sefer yetkili kişiyi çağırıp makineyi birlikte açtık ve yerinde kontrol ettik, beyefendi kendi gözleriyle makinenin yeri silmediğini gördüğü halde, bu makine bu kadar siliyor daha fazlasını yapamaz, o yüzden ben tamir edildi diyerek teslim etmek zorundayım başka çarem yok dedi ve bizi gönderdi. Tüketici Hakları'na gideceğim, CİMER'e şikayet edeceğim, yeri silmediği halde siliyor diyerek üretime makine çıkarıyorlar! Bu nasıl bir marka, inanamıyorum gerçekten! Tamir ettiğini iddia eden kişi gözleri ile yeri silmediğini, mopa su gelmediğini göre göre, yapabileceğim bir şey yok dedi! Değişim talep ediyorum diyorum ben sağlam yazmak zorundayım diyor! Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten! Yazıklar olsun verdiğim paraya, aldığım güne... Kesinlikle tavsiye etmiyorum, önermiyorum, bu markayı!

Şenol
Şenol

Xiaomi mi robot Vacuum mop2+ ürünüm 29 Temmuz 2023 den beri yetkili serviste (Trendyol kendi bünyesi) olduğu ve 21 iş günü geçmesine rağmen hala cihazımın tamir edilmediği 28 Ağustos ve 16 Ekim tarihlerinde ek kayıt açtırmaya rağmen hala tarafıma dönüş yapılmamıştır. Aradığımda ise sürekli bekleyin deniliyor,2 aydır mağdur durumdayım evimi temizleyemiyorum, kesinlikle Trendyol'u öner (m) iyorum elektronik cihaz konusunda!

Pamuk sonuçtan hiç memnun değil

Pamuk
12 Mart 2024 14:14

Petit
04 Mayıs 2024 11:08
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro'nun Bitmeyen Sorunları
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
28 Eylül 2023 21:16
Xiaomi Vacuum Mop 2 Pro Hareketsiz Kalıyor, Düzgün Çalışmıyor.
Xiaomi Vacuum Mop 2 Pro Hareketsiz Kalıyor, Düzgün Çalışmıyor.

Xiaomi Kategorileri