Xiaomi Mi Mağazası Gaziantep Prime Mall AVM

12 Haziran 2023 10:34

Dün akşam Gaziantep Prime Mall AVM mağazasından Redmi Buds 3 Lite aldık. Mağazadan çıkmadan çalışıyor mu diye kontrol etmek istedik. O dakikadan itibaren oradaki çalışanlar dahil hiç kimsenin telefonuna bağlanmayan kulaklığı bizde bilmiyoruz, nasıl çalıştığını diye savunan çalışanlar vardı. Sattığı ürünün hem nasıl çalıştığını bilmeyen, yine başka çalışan şarjı dolsun çalışır çalışmazsa servise gönder, ben iade ve ya değişim yapmam diye saçma bir açıklama da bulundu. Daha satıldığı mağazada çalışmayan ürünün derdini ben niye çekeyim? Bile bile bozuk ürün sattılar. Bu sorun çözülmezse her yere şikayet edeceğim dedim, onu da et dediler. Hem çalışanların saygısızlığı, hem sattıkları ürünün bozuk olması müşteri haklarına uygun değil.

12 Haziran 2023 10:44

Dün akşam mi mağazası olarak bilinen eys güvenlik ve bilişim olan sechome güvenlik Gaziantep Prime Mall AVM mağazasından Redmi Buds 3 Lite aldık. Mağazadan çıkmadan çalışıyor mu diye kontrol etmek istedik. O dakikadan itibaren oradaki çalışanlar dahil hiç kimsenin telefonuna bağlanmayan kulaklığı bizde bilmiyoruz, nasıl çalıştığını diye savunan çalışanlar vardı. Sattığı ürünün hem nasıl çalıştığını bilmeyen, yine başka çalışan şarjı dolsun çalışır çalışmazsa servise gönder, ben iade ve ya değişim yapmam diye saçma bir açıklama da bulundu. Daha satıldığı mağazada çalışmayan ürünün derdini ben niye çekeyim? Bile bile bozuk ürün sattılar. Bu sorun çözülmezse her yere şikayet edeceğim dedim, onu da et dediler. Hem çalışanların saygısızlığı, hem sattıkları ürünün bozuk olması müşteri hakların

Redmi Buds 3 Lite Kulaklıkta Bağlantı Sorunu

Göker
16 Aralık 2024 16:10

Feyzan
16 Nisan 2024 17:46

Recep
05 Ağustos 2023 11:43
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
01 Haziran 2023 13:42