08 Haziran 2024 15:15

Sıfır kapalı kutu olarak aldığım Xiaomi Mi 10 Lite, 4 ay gibi kısa bir sürede bu hale geldi. Hiçbir şekilde şarjda telefona dokunmadığım ve özellikle dikkat ettiğim halde, 4. ayın sonunda batarya kabarmış olup karşımda herhangi bir muhatap bulamadığım için buraya yazıyorum. Telefonun garantisi duruyor. Kutusu, faturası her şeyi elimde ama bu konuda muhatap bulamadım. Bana en kısa sürede dönüş yapılmasını istiyorum. İletişim: 0537********89

08 Haziran 2024 15:07

4 ay önce sıfır ve kapalı kutu olarak aldığım garanti belgesi faturası olan cihazım herhangi bir şekilde yoğun kullanım olmaması rağmen (incelenebilir) Şarjda kullanım olmamasına rağmen kendiliğinden arka kapağı şişip deforme olmuştur. İkinci el cihazlarda bile karşılaşmadığım bu sorunu Xiaomi cihazında sıfır olarak aldığım ilk telefonumda karşılaştım (Xiaomi Note 10 Lite) bu konu hakkında tarafıma en kısa sürede dönüş yapılmasını istiyorum karşımda bir muhatabım bile yok!

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Mi Note 10 Lite: Garanti Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Yetersiz Teknik Destek

Furkan
16 Nisan 2025 17:21
Sevkan sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi 14T Model Telefonumda Hızlı Batarya Tükenme Sorunu

16 Ocak 2025 15:40

Yetkili Servisten Geciken Teslimat Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Ömer
27 Mayıs 2025 17:28
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
08 Ağustos 2024 12:20