Fevziye sonuçtan hiç memnun değil

Fevziye
29 Mayıs 2024 13:34

Xiaomi marka hem silme hem süpürme özelliği olan S10+ robot süpürgemi 6 ay kadar önce aldım. Başta her şey güzeldi. Bir gün sensör hatası verip durdu. Kapattım, açtım; herhangi bir şey olmadan süpürmesine devam etti ancak aşırı derecede yanık kokusu veriyordu. Alırken öyle güzel pazarlanan robot için hemen yetkili servisi arayıp bilgi istedim, ne yapmam gerektiğini sordum. Hemen kargo teslim numarası verdiler. Ücretsiz göndermem için 3 gün sonra tarafıma dönüş yapıldı. Sıvı teması var (bu zamana kadar hiç silme yapılmadı ki demek yaptırsak ilk günden yanacakmış), oksitlenme oluşmuş, kart değişecek vs. 3900 TL para istiyorlar. Alırken yapılan garanti uzatma, kasko vs. Bunlara da ödediğim paralar cabası. İstemedim tamir edilmesini. Kasko firmasını aradım, oradan getirtin bize gönderin dediler. Geri iade istediğim robotuma 750 TL kargo parası ödemem karşılığında kargodan alabilecekmişim. Yazıklar olsun, madem öyle ben gönderirken neden bilgi vermiyorsunuz? Bu kadar gelişmekte olan bir markaya asla yakışmıyor. Herkese tavsiye ediyordum, tavsiye ettiğim herkesten özür dilerim. Yoldan toplamıyoruz biz o paraları.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
24 Aralık 2024 00:56
Xiaomi Robot Süpürge Tamirinde Hayal Kırıklığı Ve Ekstra Ücret Talebi
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Robot Süpürge ve Kasko Hayal Kırıklığı

Burcu
07 Ekim 2024 07:47

Recep
08 Ağustos 2024 18:08
Leman sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bitiminden Hemen Sonra Arızalanan Robot Süpürge Ve Yüksek Servis Masrafları

Leman
18 Eylül 2025 10:21
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
11 Temmuz 2024 01:58