Xiaomi 11 T Pro Şarj Sorunu

Xiaomi 11 T Pro Şarj Sorunu
07 Haziran 2024 19:36

Xiaomi 11T Pro telefonum var. Telefonu alalı 1,5 yıl falan oldu. En son güncellemeyi yaptıktan sonra telefonun şarjı çok hızlı bir şekilde bitiyor. Hatta gece yüzde 80 şarj varken, mobil veri kapalı olmasına rağmen şarj tamamen bitiyor. Bu durum neden olur? Güncellemeden önce de şarj süresi azalmıştı, ancak güncellemeden sonra 4 kat arttı diyebilirim.

Şahin

Batarya ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Hyper os gelince 1 günde mi batarya bozulacak. Tamamen yazılımla alakalı. Bilgileri yedekleyip fabrika ayarlarına dönmek sorunu düzeltebilirmiş ama denemedim.

Süleyman

Ben deneyeceğim işe yararsa haber veririm

Şahin

Birebir aynı sorun bende de var. Benim telefonum da 11T Pro. Hyper os yüklediğim günden beri pil performansı yarı yarıyadan bile fazla düştü. Gece %94 ile telefonu bırakıyorum sabah uyandığımda %34 oluyor.

Süleyman

Aynen benim de Hyper os güncellemesinden sonra böyle oldu hatta normalden fazla ısınmaya da başladı güncellemeden önce hiç böyle sıkıntı yoktu sen bir sonuca varabildin mi bataryayı değiştirmeyi düşünüyorum ama güncellemeden dolayı bozulduğunu düşündüğüm için boşuna yapacakmışım gibi geliyor

Güncelleme Sonrası Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G'nin Şarjı Hızla Tükeniyor

24 Haziran 2025 15:48

Engin
06 Aralık 2023 09:23
Arkın sonuçtan hiç memnun değil

Arkın
08 Temmuz 2023 14:48