Yankı sonuçtan hiç memnun değil

Redmi Note 12 Hyperos İşletim Sistemi Fiyaskosu

Yankı
26 Şubat 2024 01:39

2023/Kasım ayı indiriminden almış olduğum iki adet Redmi Note 12 cep telefonu 25/01/2024 tarihindeki sistem güncellemesi sonrası "Hyperos" işletim sistemine geçiş yaptı. Ne olduysa bugünden sonra oldu. Gün içinde gelen aramalardan bazılarında telefon Resetleniyor. Reebot yaptık, yeniden yükledik, ancak müşteri temsilcileri ile de sorunu bir türlü çözemiyoruz. Yeni güncelleme gelene kadar iki aramada bir üç aramada bir telefon sürekli restart yapacak. Şikayetim yerini bulmasa da insanların bu marka ve modelde dikkat etmelerini istiyorum.

Nesrin
Nesrin

Aynı sorunları ben de yaşadım. Şu an serviste 15 gün dür bekliyorum. Yedek telefonum da yok çok mağdur durumdayım.

Ulaş
Ulaş

Nesrin hanım aynı problemler aynı sorunlar. Hatta bende ekstra olarak kilit ekranı stillerinde eksiklik vardı. Youtube.com'da gördüğüm hyperos videolarındaki Bütün kilit ekranı tipleri yoktu. Hatta kilit ekranına gelen bildirimler de kendi kendine kayboluyordu. Son durumunuz nedir acaba cihazınız ile alakalı benimki de serviste henüz gelmedi bir çözüm bulundu mu?

Ümmet
Ümmet

Aynı problem bende de var ve çok can sıkıcı 😡

Gizli sonuçtan hiç memnun değil

Gizli
18 Mart 2024 08:29
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

HyperOS Güncellemesi Sonrası Cihaz Performans Sorunları

Nihat
22 Ağustos 2025 00:13
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 19:10
Xiaomi Hyperos Güncellemesi Alamıyorum