Garanti Uzatmasıyla Hayal Kırıklığı: Mi Temizlik Robotu Ve Media Markt Deneyimi

Garanti Uzatmasıyla Hayal Kırıklığı: Mi Temizlik Robotu Ve Media Markt Deneyimi
Didem
03 Kasım 2024 10:01

Mi Temizlik Robotu 2 Pro ürününü bir buçuk sene önce İzmir Media Markt ten aldım. Neredeyse robot kadar garanti uzatılması için para vermiştim alırken. 2 yıl Xiaomi 3 yıl Media Markt garantisine uzattım. Aldıktan 2 ay içinde çarpışma sensörü uyarısı vermeye başladı. Didik didik her kullanım sonrası kulak çöpleriyle fön makinesiyle elektrik süpürgesi fırçasıyla bile temizlememe rağmen asla düzelmedi. Kahramanmaraş a taşındım ve depremden dolayı eve giremediğimiz için götüremedim. Sonrasında götürdüm düzeldi 2 kullanımdan sonra aynı hata... Yine götürdüm yine aynı hata bir hafta geçmeden... En son verdiğimde gelen robottan düzgün çalışırken duymadığım garip sesler gelmeye başladı. Zamanında 2000 TL verip aldığım süpürgenin iyi silmiyor diye ekstra aldığım mop parçası için 1550 TL para ödedim bu sefer komple çalışmaz oldu. Her gittiğimde bir saat kucağımda bebekle iade için sıra ve donan sistemlerini bekliyorum. En son Kahramanmaraş Piazza Media Markete yine aynı şey olursa ne olacak dediğimde ilk alırken ödediğiniz tutar iade olur şeklinde saçma bir cevap aldım. Garanti bitene kadar 10 günde bir süpürge götürüp 20 gün onu mu bekleyeceğim. Evde küçük bebeğim ve 2 adet kedim var. Beni çok mağdur eden bu iki firmadan şikayetçiyim. Garanti uzatırken taahhüt ettiğiniz gibi yapılınca uzun süre doğru düzgün çalışan bir cihaz istiyorum. Ya da cihazımın şimdi ki fiyatının iade edilmesini. Mopunu o fiyata alabiliyorum şu an dalga mı geçiyorsunuz. Garanti uzatma hikayesine düşmeyin!

Sultan
27 Mart 2025 01:12
Xiaomi Mop Pro 2: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Deneyimi
Xiaomi Mop Pro 2: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Deneyimi
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
26 Nisan 2024 16:17