M. Sencar sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Çizik Engeli: Batarya Sorunu Çözülmüyor

M. Sencar
08 Aralık 2024 20:17

8 Kasım 2023 tarihinde Hepsiburada'dan iki oğluma Xiaomi mi Watch akıllı Saat aldım. Bir tanesinde çok şükür bir problem yok; ancak saatlerden biri son zamanlarda bataryası çok çabuk bitiyor. Bu durumla ilgili saati Garanti Kapsamında Servise gönderdim. Servis tarafından saat üzerinde çizikler olduğu için garanti kapsamında olmadığını ücret karşılığında saati değiştirilebileceği söylendi. Çağrı merkezindeki personele bataryanın bozulmasıyla ekrandaki çiziklerin bağlantısının olmadığını, şikayetimin bataryanın erken bitmesiyle ilgili olduğunu söylesem de hizmet standartları gereği saatin garanti kapsamında tamir ya da değişimin yapılması için herhangi bir çizik ya da deforme olmaması gerektiğini vurguladılar. Ben de herhangi bir değişim/tamir cihetine gitmeden saatin iadesini istedim. Şu anda da saatin şarjı tam dolu gösteriyor, şarjdan çıkardıktan sonra hızla bataryası bitiyor ve kapanıyor. Ekrandaki çizik nedeniyle bataryanın garanti kapsamından çıkması ne kadar adil bir durum bilemedim. Bu sebeple bu saati alacaksanız servisin ya da garanti kapsamının bu hususlarını değerlendirerek almalısınız.

Tc Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Garanti Kapsamında Ücret Talebi Ve Yetersiz Hizmet

Tc Serkan
28 Ocak 2025 18:54
Orkun sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Redmi Watch 4 Sürekli Kapanıyor, Servise Ulaşamıyorum

Orkun