Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Yetkili Servis | Evofone Petkit Pura X White İçin Uzayan Tamir Süreci Ve İletişim Sorunları!

15 Ekim 2024 21:33

Firmadan satın aldığım "Petkit Pura X White" ürünün iç haznesindeki vida yerini temizlerken yanlışlıkla kırdım. Daha sonra 16.09.2024 11:42.31'de Antalya'da bulunan teknik servise teslim ettim. Yaklaşık 15 gün boyunca hiçbir geri dönüş alamadım ve ulaşamadım. Sonrasında iç haznenin kullanıcı hatasından kırık olduğunu ve değişmesi gerektiğini söylediler. Benden iç haznenin yenisi ile değişimi için 5000TL talep ettiler. Aynı gün ödemeyi yaptım. Sorasında yine bekledim. Bir aramamda ürünün kargoda olduğunu, daha sonrasında gümrükte sorun olduğunu, sonrasında ürünün temin edilemediğini söylediler. Yasal süreç bu pazartesi günü doldu. 14.10.2024 ( kendilerinden aldığım bilgiye dayanarak ). Dün değişim talep ettim ve bana değişimi merkezlerinin onaylamadığını iç haznenin yenisini göndereceklerini ve değişeceğini ilettiler. Madem iç hazne vardı neden yasal süreç boyunca bekletildim? Bu şekilde bir çalışma sistemi olmaz. Kanunları da hiçe sayarak nasıl onaylamıyoruz derler? Bu nasıl bir iş anlam veremedim.

17 Şubat 2025 11:58

28 Eylül 2024 14:59

07 Mayıs 2024 01:27
Binnur sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2025 12:09