23 Mart 2024 09:44

Losyondan sonra kaşıntı ve kabarıklık artışı sorunu yaşıyorum; çocuklar için ayrı yetişkinler için ayrı aldık kaşınmayan yerler kaşınmaya ve kabarıklık olmayan yerler bile kabarmaya başladı. Oğlumda daha fazla bir artış var kaşımaktan acı veriyor. Artık asla bunun normal olduğunu düşünmüyorum. Özellikle küçük oğlumun 5 yaş Gidişatının daha önceki halinden daha kötü bir durumda. İlgilenilmesini rica ediyorum ve özellikle paramın geri iadesini istiyorum, çünkü ürünleriniz artık çöp, ilgilenmesini rica ediyorum lütfen.

profile profile
25 Mart 2024 09:53 (Şikayetten 2 gün sonra)

Aslıhan
Aslıhan

Daha bugün itibariyle çıktım doktordan egzama olmuşuz lütfen herkes güvenilir aktarların veya eczacıların hazırlayacağı ilaçlara güvenip alın başka çaresi yok bu xabion hem beni hem iki çocuğumun derisini bitirdi ağrıdan tadımız kalmadı bir ton ilaç ve bir ton maddi manevi kayıp ile eve geri döndük.

Kübra

Çok geçmiş olsun gerçekten çok sıkıntılı bir süreç Rabbim maddi manevi yar ve yardımcımız olsun. Doktor tavsiyesiyle eczaneden almıştık ilacı ama maalesef sonuç vasat. Biz de cumartesi günü acile gittik 3 ilaç verdi bugün tekrar cildiyeye bakıldık 3 ilaç daha yazıldı çocuğun vücudu deneme tahtası oldu maalesef 😔😔

Losyon Kullanımı Sonrası Artan Kaşıntı ve Kabarıklık Sorunu

Nuray