Tc Gokhan sonuçtan hiç memnun değil

Tc Gokhan
24 Şubat 2024 17:17

Eskişehir Würth bayisinden aracım için dizel enjektör temizleyici aldım; ancak araca beklediğim faydayı göstermek yerine zarar verdi. Kutu üzerindeki talimatları dikkatlice uygulamama rağmen sonuç hayal kırıklığına neden oldu. Temizlik işlemi için 3000 TL masraf yaptım.

Bundan sonra bedava bile olsa kesinlikle kullanmayacağım ve tavsiye etmeyeceğim. Boşa geçen zamana mı üzüleyim, düzgün çalışan aracımın arıza yapmasına mı, yoksa vakit kaybına mı bilemiyorum.

Ayrıca fotoğraf da ekleyeceğim; kullandıktan sonra katalizör, dpf, sensörler - ki bunların hepsi temizdi - kötü bir duruma geldi. Bir daha asla bu ürünü almayacağım.

19 Mart 2024 13:25 (Şikayetten 23 gün sonra)

İsmet
İsmet

Wurth marka kendi satış mağazasından dizel enjektör temizleyici aldım ve yorumlara baktım. Şikayetler genelde ışıkların yanması ve araçların küçük ya da büyük tamirlik olması. Dikkatim çeken wurth ün kopyala yapıştır formunda cevap vermesi. Sanırım ürüne sahip çıkamıyor. Ürünü kullanmaktan vaz geçtim.

Tc Gokhan
24 Şubat 2024 17:17

Würth Enjektör Temizleyici Sonrası Aracımda Arıza Işığı Ve Yüksek Tamir Masrafı

Sezgin
09 Ekim 2025 20:23
wurth-enjektor-temizleyici-sonrasi-aracimda-ariza-isigi-ve-yuksek-tamir-masrafi-1.jpg