Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Worldline İkasa İngenico Servis Ulaşamama

15 Ağustos 2024 15:36

Ingenico iWE280 yazarkasa aldık. Alacağımıza pişman olduk. 08502504030 numara dışında kimse ile görüşemiyoruz. Bu numarayı arayıp 30-40 dakika bekleyip en sonunda usanıp kapatıyorsunuz. Olmaz böyle bir çağrı merkezi, ulaşmak zaten sorun. Ulaştınız mı önce tutar söyleyip sizden ödeme yapmanızı istiyorlar. Peşin işlemi yapmadan zaten parayı alıyorlar, sonra tekrar bizi arayın diyorlar. İkinci defa bu saçma anlayışla tekrar uğraş veriyorsunuz. Telefona bakan biri olursa sonunda parayı yatırdığınızı belirtiyorsunuz, onlar da inceliyorlar. Gözüküyorsa iyi, değilse henüz sonra tekrar arıyorsunuz. Bu süreç uzayıp gidiyor. Sene 2024, Ingenico markasının servisi 0 puan.

15 Ağustos 2024 16:28 (Şikayetten 51 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Worldline ailesi olarak her zaman yanınızdayız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Worldline İletişim Merkezi

Yusuf
Yusuf
15 Ağustos 2024 23:57

Çok boş bir cevap olmuş, altı dolu değil telefonlara bakamıyorsanız mail üzerinden yazışma yapmanızı tavsiye ederim, iletişim formunda sizin sayfadan formu doldur gönder bizim elimizde ne bir belge ne bir kayıt oluyor, yani karşılıklı olması gereken bir ürün alışverişinde sadece sizin isteğinize göre işlem oluyor. Anlatmak istediğim nasıl hemen para istiyorsunuz bunu mail yoluyla yapıp işlem ve ödenmesi gereken tutar olarak yazarsınız bizde ödeme yapıp dekontu maile atar işleme devam edersiniz bununla ilgili bilgilendirme maili atarsınız ve şu zamanda servis verilecektir dersiniz. 12.08.2024 de 1222 TL EFT yaptım sadece adres değişikliği için halen arayan soran yok ne kadar zor olabilir ben getireyim servisinize diyorum yok diyorsunuz. İstanbul dışına çıkacağım acil durum dedim yine arayan yok inşallah yarın bu iş çözülür

24 Nisan 2024 15:21

20 Mart 2025 13:56

İngenico Servis Hatası

Alperen
22 Haziran 2024 17:14
İngenico Servis Hatası
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 21:49
Haluk sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 17:54