İngenico Servis Hatası

İngenico Servis Hatası
Alperen
22 Haziran 2024 17:14

Ingenico iWE280 model yazarkasa cihazım 1 ay önce 'alert' hatası verdi. Durduk yere, hiçbir şekilde düşme veya çarpma olmadan, tamamen yazılımsal bir şekilde oldu. Servise gönderdik; pil değişimi, arka kapak değişimi ve 'alert' hatası onarımı için 4 bin küsur lira servis ücreti çıktı. Yaptırmak istemedim, cihaza hasar tespiti için 300 TL ödedim. Cihaz geldiğinde, o fiyata ikinci el temiz cihaz veya başka model sıfır cihaz alabilirim diye düşündüm. Cihazımı geri istedim; dursun, ilerleyen zamanda belki yaptırırız diye. Cihaz geldiğinde içindeki pili almışlar, başka pil takmışlar. Cihaz şarj olmuyor ve açılmıyor. Servise gitmeden önce sadece ekranda 'alert' hatası yazarken, servisten geldikten sonra tamamen çöpe atılacak vaziyette geldi. Önceden şarja takmadan 2 gün duran cihaz, şu an şarjda kapanır halde. Bu sorunu çözün lütfen.

24 Haziran 2024 09:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Worldline ailesi olarak her zaman yanınızdayız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Worldline İletişim Merkezi

Yakup sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 16:33
İngenico Yazar Kasa
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

İngenico İde 280 Arızası

29 Mayıs 2024 15:36
Harun sonuçtan çok memnun

29 Nisan 2024 14:17
"Sorunumu çözdüğünüz için teşekkür ederim ama sorunumu bu mecraya yazmadan çözmeniz benim için daha olumlu bir izlenim bırakacaktı"
Worldline Wordline Servisi Bozduğu Cihazdan Ücret Talep Ediyor
Worldline Wordline Servisi Bozduğu Cihazdan Ücret Talep Ediyor
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 17:05