Emrah sonuçtan hiç memnun değil

İngenico İde 280 Arızası

29 Mayıs 2024 15:36

Ingenico marka, Ide280 model yazarkasamız durup dururken arızalandı. Servis çağırdık, baktı inceledi ve götürmem lazım dedi. Birkaç gün sonra bir SMS geldi; tamir bedeli 720₺'dir vs. Arayıp arızanın ne olduğunu sorduğumuzda; yazılım güncellemesi yapıldığını, güncellemenin ücretsiz yapıldığını fakat 720₺'nin servis ücreti olduğu ve ücreti bizim ödememiz gerektiğini söylediler. Arızadan dolayı birkaç gün cihazı kullanamadığımız için zaten mağdur olmuşken, kullanıcı hatası olmayan bir durumdan dolayı tekrar mağdur edilmiş olduk.

Sonuç olarak 720₺ servis ücreti biraz fazla ve kullanıcı hatası olmayan, hatta arıza bile sayılmayacak yazılım güncellemesinin ücretli bir şekilde yapılması kabul edilebilir bir şey değil.

Sonuç olarak talebimiz kabul edilmedi ve ücreti ödemek zorunda kaldık.

Bu marka tercih edilirken güncelleme hizmetinin ücretli olduğunun bilinmesini istedik.

İyi günler.

30 Mayıs 2024 08:40 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Worldline ailesi olarak her zaman yanınızdayız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Worldline İletişim Merkezi

30 Mayıs 2024 11:12

Müşteri formunuzu doldurup gönderdik.

01 Haziran 2024 14:38

Yazar kasamız İngenico marka. Şikayetçi olduğumuz markada İngenico markası. Marka şikayetleri görülmesin diye Worldline adında bir isim üzerinden servis adı altında işlem yapıyorlar. Sonuçta worldline bir ürün satmıyor ve sayfalarca şikayet olsa da bu Ingenico'nun üzerine yapışmıyor. Sonuç olarak mağduriyetimizi gidermediler. Özetle dönüş yaptılar, kendilerine verilen kalıp metinleri okudurlar ve sistem bu parayı vereceksin dediler, biz de verdik.

İngenico Servis Hatası

Alperen
22 Haziran 2024 17:14
İngenico Servis Hatası
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 15:00
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Yazarkasa Pos Cihazı İçin Ekstra Ücret Talebi

05 Şubat 2025 16:42