Buse sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 02:58

Köpeğimi tıraş olması için Karşıyaka'da bulunan Woof Gang isimli pet kuaförüne götürdüm kesinlikle yapılmasın diye hem telefonda hem gittiğimde i*** hanımın bizzat kendisine belirttim köpeğimin derisi zarar görmesin diye kısa tıraş istemediğimi dile getirdim ona rağmen köpeğimin derisini yüzmüşler belirli yerlerinde kesikler mevcut üstüne üstelik köpeğinizin deri hastalığı mevcut dendi öyle denilince tabii ki soluğu veterinerde aldık
(köpeğim gayet sağlıklı ve derisinde hiçbir problem yok veterineri dedi) tamamen para için açılan bir işletme.

Ece

Köpeğinizin hiçbir yerinde kesik yoktur bunu kendi veterineriniz de onayladı 1.5 mm haricinde hiçbir makine ucunun girmedi bugüne dek neredeyse hiç taranmamış köpeğinizin deri sağlığı için yapılması gereken tıraş yapıldı. Bu tıraş öncesinde size de bilgi verildi Her ne kadar kabul etmeseniz de. Görsellik haricinde bu mesleği sadece para için yapmadığımızdan dolayı öncelikli olarak hayvan sağlığı sonra deri sağlığı sonra tüy bakımı gelmektedir köpeğinizi bundan sonraki süreçte tarayacagınızı umarak iyi akşamlar diliyorum ( para iadesi teklif edildi )

woof-gang-petshop-tamamen-para-icin-acilan-bir-isletme-4.jpg
Erdinc
Erdinc

Kendi köpeklerimi tıraş için getirdiğimde bu köpek oradaydı, tüy durumunu gördüğümde, (barınak ya da kurtarılan çocukları ücretsiz tıraş ettiklerini bildiğimden) bu hangi barınaktan kurtarıldı diye sordum tüyler çok kötü durumdaydı.

Buse
Buse

Köpeğimin bakımını düzenli olarak yapmaktayım yapamicaniz tıraşı üstlenmicektiniz ben bu köpeği tıraş edemem gelip al diyebilirdiniz para gözünüzü boyamış zihniyet olarak inanılmaz kötü bir işletme sevgilerimle iyi aksamlar

Görselleri mevcuttur

woof-gang-petshop-tamamen-para-icin-acilan-bir-isletme-2.jpg

Has Veteriner Kliniği (Mersin) Evcil Hayvan Tıraşında Hayal Kırıklığı Ve Stresli Deneyim

29 Ocak 2025 11:22
Buse sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 13:55
Lady Pet Coiffeur (Beşiktaş) Köpeğimin Bacağını Kesti
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Zoi Veteriner Kliniği Verdiğim Parayı Hak Etmedi

05 Şubat 2024 16:47