Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Wise Hesabımdan Para Çekmiş

04 Temmuz 2024 09:34

14.04.2024 tarihinde Denizbank kredi kartı hesabımdan Wise mobil uygulamasına 1.030,00 EUR transfer yaptım. Birkaç gün beklemem gerektiğini, sonrasında istediğim yere transfer edeceğimi söylediler. Maalesef dedikleri gibi olmadı, işlem iptal oldu. Para kayboldu, iade de etmediler. Sonrasında 2.060,00 EUR bilgim dışında kredi kartı hesabımdan Wise hesabına para çekilmiş. Ne bankanın maili var ne de mesajı. Gidip bankaya itiraz ettiğimde 3D üzerinden olduğunu söyleyip işlemimi uygun görmediler. Mağdurum, hangi yolu izleyeceğimi bilmiyorum. Durduk yere bankaya borçlandım.

Hasan
05 Temmuz 2024 21:16

Parayı göndermeme rağmen banka dekontu olmasına rağmen kredi kartı ekstrasında wise para gönderme işlemi olmasına rağmen wise n bana gönderdiği mail##- Please type your reply above this Line. -## Merhaba Hasan, Ekibimiz durumunuzla ilgili bir güncelleme ile bize geri dönüş yaptı. Araştırdıktan sonra, bize sağladığınız hesap numarası ve Banka kodu ile ödeme bulamadığımızı size bildirmek isterim. Bize ödemenin yapıldığı işlem kimliklerini veya ayrıntıları vermenizi rica ediyoruz, böylece araştırmalarına devam edebilirler.

Hasan
08 Ekim 2024 15:38

Ben bütün bilgileri tek tek Dekont olarak Ekran görüntüsü olarak banka Ekstresi olarak 50 kere size mail olarak attım daha ne yapmalıyım yardımcı olmuyorsunuz benim Denizbank kredi kartı hesabımdan wise london gbr firmasına çıkış yapmış 3.090 EUR gözüküyor ekstrada var daha nasıl ispat edeyim

Derya sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 20:56
wise-transferwise-doviz-transferi-problemi-5.docx

Wise (transferwise) İptal Olan İşlem Ücretimi Eksik Yatırdı!

01 Mayıs 2024 15:24

Wise Üzerinden Yapılan Para Transferinde Gecikme Ve Mağduriyet

20 Ekim 19:13
wise-uzerinden-yapilan-para-transferinde-gecikme-ve-magduriyet-2.jpg
wise-uzerinden-yapilan-para-transferinde-gecikme-ve-magduriyet-1.jpg
Cem sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 15:24