01 Mayıs 2023 01:17

Winsa marka kalite olsun dedik Konfor sürme cam yaptırdık ama büyük mağduriyet yaşadık. Kapi yağmur sularını içeri alıyor. İçindeki vida deliklerinden su çekiyor. Sürgü kanalları su doluyor, cam aralarından çerçevenin içi su doluyor. Anlatmakta bile güçlük çekiyorum.

Sorun bayağı çok. Kapının sürgülü kısmı büyük olduğu için tam kapanmıyor montajcı bunun hatalı olduğunu ve daha önce de bununla karşılaştığını söyledi. Videoya da çektim. Küçük pencere camına menfez açtırdık ama yamuk falandı, olsun dedim, önemli değil. Ama 2 ay sonra falan çatlamış söyledik, firmaya parasıyla yaparız dediler.

Ben daha kullanmadım ki nasıl çatlar? Kapi probleminden dolayı parke yapıp, kullanmaya başlayamadık insaat halinde bekliyoruz. Yardımcı olabileceğinizi diğer Winsa bayileri söyledi. Yardımınızı bekliyoruz. Teşekkür ederim.

02 Mayıs 2023 14:25 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sn. Muharrem D., Şikayetiniz ilgili departmana aktarılmıştır. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Winsa Pvc Pencere Kapı ve Panjur Sistemleri

02 Mayıs 2023 14:40

Teşekkür ederim heyecanla bekliyoruz. Bize yardımcı olmayanlar sizin araraciliginizla inşallah gerekeni yaparlar