Büşra sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 10:13

Vodafone davet et kazan kampanyası kapsamında 400 TL ücret ödemesi için Winfluenced uygulamasına yönlendirdi. Bilgilerimi girmiş olmama rağmen kaç aydır uygulama ödememi gerçekleştirmiyor. Uygulamada tek bir iletişim numarası yok mail atın diyor tanımlı olan Vodafone uzantılı bir mail bende öyle bir bilgi yok. Vodafone nin uygulama ile alakalı hiçbir bilgisi yok müşteri hizmetleri bile bilgi dahilinde değil. Ana sorumlu Vodafone olduğu için Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettim Vodafone cevapta bile bulunmamış. Yatıracağı ücrette değilim ama insanları bekletmeleri, kandırmaları ho değil. Koskoca bir şirketsin yönlendirdiğin uygulama hakkında tek bir bilgin ve yasal gerekçen yok. Şimdi de Winfluenced uygulamasını Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim kaç ay geçti. Hayatımda böyle uygulama görmedim ne geri dönüş yapıyor ne de çözüm sunuyor. Hiçbir şey anlamadım. Taahhüdüm biter bitmezde Vodafone'dan ayrılacağım böyle sorumsuzluk olmaz.

profile profile
27 Mayıs 2024 15:32

Vodafone tarafıma dönüş yapıp şikayetimi çözümledi, teşekkürler ama bir daha asla bu tarz uygulamalara yönlendirme kabul etmeyeceğim

10 Temmuz 2024 13:49 (Şikayetten 2 ay sonra)
11 Temmuz 2024 11:15

Tarafıma yapılmış bir bilgilendirme yok. Size ulaşılabilir bir danışma hattınız yok. Bir mail sisteminiz var benim öyle bir mail adresim yok mailler nereye gidiyor ulaşabilirlik yok! Ödeme sisteminizi saymıyorum bile hakkınızda bir sürü şikayet var. Hem Vodafone'ye hem de tüketici heyetine gerekli şikayetlerimi yaptım, sorunum sizsiz çözüldü. Bir daha asla kullanmayacağım ve etrafıma da önermeyeceğim bir sistemsiniz!

Ercan sonuçtan çok memnun

19 Ağustos 2024 11:46
"Tüm gecikmeye rağmen teşekkür ederim"
Vodafone Ve Winfluenced Hak Edişimi Ödemiyor!

01 Ekim 2024 12:36
Winfluenced Param Ödenmedi Beklemede