Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Windy Car Haber Vermeden Kredi Kartından Para Çekiyor!

27 Haziran 2024 00:43

27 Mayıs 2024 tarihinde araç kiralamak için Windy Car şirketinden araç aldık ve dün itibariyle aracı teslim ettik. Bu şirket kesinlikle güvenilir değil. Aracı teslim ettiğimiz halde 26 Haziran 2024 tarihinde 203,80 lira daha kredi kartımdan hiçbir açıklama yapmadan para çektiler. Bu durum kişisel verilerin korunması kanununa aykırıdır. KVKK, bir kredi kartının onay alınmadan, haber vermeden kullanılmasını kısıtlar. Bu ücretten benim haberim yok. Buradan kafasına göre başka zamanlarda para çekmeyeceklerinin hiçbir garantisi yok. Kredi kartı bilgilerimi ne gibi bir mazerete istinaden aldıklarını bilmiyorum, nasıl aldıklarını bilmiyorum ancak kanunen bu direkt olarak suç teşkil etmektedir. 1- Ücretin geri iadesini istiyorum. 2- Kredi kartı bilgilerimi bu şekilde kullanım hakkını kimden aldıklarını açıklamalarını istiyorum.

Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Hayrettin
10 Eylül 2024 19:09
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
03 Temmuz 2023 12:37
"Şikayetimden hemen sonra sorunum hızlı bir şekilde çözüme ulaştırıldı. Gayet profesyonel ve müşteri memnuniyeti odaklı bu tavrı için kendilerine teşekkür ediyorum ve rahatlıkla tavsiye edebilirim."

Windy Car Kredi Kartı Bilgilerimin İzinsiz Kullanımı

26 Ekim 2024 14:31