WhatsApp Grubu Kurarken Kapatıldı!

Songül
17 Eylül 2024 20:52

Veli toplantısı vardı bugün velilerin toplantısında benim öğretmen veli olarak seçtiği için. Velilerin numaralarını kaydederken WhatsApp'ım kapandı açılmıyor lütfen yardımcı olur musunuz çocuklarımızı okuyor WhatsApp'tan gelen dersleri görmüyorum öğretmenlerin.

18 Eylül 2024 11:04

Herhangi bir yasal dışı bir şey yapmadım öğretmen Ben de okul grubu 1 sınıfın kurmamı istedi Ben de bu grubu kurarken. Sıpan diye WhatsApp'ıma böyle bir bilgi geldi kapatıldı Rica etsem açabilir misiniz okula çocuklarım gidiyor öğretmenlerin gönderdiği dersi Ben göremiyorum çünkü ben bu WhatsApp'ı kullanmak zorundayım Rica etsem açabilir misiniz. Ben herhangi bir şey yapmadım Grup açtım grup telefon numaraları eklemek zorundayım çünkü bu telefon numaralarını grupları istediler benden.

18 Eylül 2024 09:54

WhatsApp grubu kurarken spam diye bir işaret geldi WhatsApp'ın kapandı Lütfen acil açar mısın herhangi bir tehdit herhangi bir dolandırıcı bir insan değilim normal bildiğiniz bir insanım. Rica ederim kapanmamasını tercih ediyorum yardımcı olur musunuz.

17 Eylül 2024 22:50

WhatsApp kandil grubu oluştururken spamdan dolayı hesabım kapatıldı. Herhangi bir hukuk dışı bir eylem yapmadım. Hesabımın geri açılmasını talep ediyorum. Tüm iletişimimi WhatsApp üzerinden gerçekleştiriyorum. Mağdur oldum. Lütfen hesabımı aktif hale getirin. Lütfen artık ilgilenir misiniz.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Kapandı

Sevimli
24 Eylül 2024 12:52

23 Eylül 2024 19:22

07 Eylül 2024 21:19
Recep sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 15:54
WhatsApp Kategorileri