WhatsApp 237 Kodlu Numara

05 Mart 2024 13:59

WhatsApp üzerinden tarafıma +237 kodlu numaradan görüntülü arama geldi. Ülke kodu +237 olan numarayı internetten araştırdığımda bu numaranın Kamerun'a ait olduğunu öğrendim. Bu ülke ile hiçbir kişisel veya ticari ilişkim bulunmamaktadır. Bu durumdan oldukça rahatsız oldum. Aramayı gönderen numara tarafımca engellenmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerimin ele geçirilmesi, telefon numaramın izinsiz kullanılması; herhangi bir şekilde özel bilgilerimin, mesajlarımın ve fotoğraflarımın ele geçirilmesi, adıma şirket kurulması, alışveriş yapılması ve adıma borç çıkarılması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi beyan ediyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Filiz
Filiz

+237 kodu ile başlayan bir numara dan Ahmed adında biri WhatsApp dan ısrarla görüntülü arama yaptı. Reddettim. Sonra yine WhatsApp dan sesli arama yaptı. Bozuk bir Türkçe ile selamünaleyküm dedi sen kimsin diye sordum cevaplamadı. Aramayı ısrarla görüntülüye çevirmeye çalıştı. Reddettim. Sonra engelledim. Ertesi gün başka numaradan yine +237 koduyla Yine Ahmed ismiyle görüntülü aradı yine engelledim. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Nereye şikayet etmeliyim.

Ali
Ali

Serpil
Serpil

Beni de aradı muhammet diye bir şey istediğini anladım ama dili bilmediğim için kapadım yüzüne numaramı nasıl buldu Kamerun bilmiyorum ama Vodafone sattı sanırım numaralarımızı

Sude
Sude

Beni de aradılar açmadım anlayamadım ne olduğunu

Serkan
Serkan

+237 kodlu numara beni görüntülü aradı ama açmadım hassan adında bir ne amaçla aradı bilmiyorum araştırdım ki Kamerun ülke kodu imiş canı sıkılıyor galiba.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Yabancı Numara Rahatsız Ediyor
2 Takipçi