Seda sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 16:38

Watsons Beauty Ankara/ Ankamall alışveriş mağazasından kalıcı oje ve manikür hizmeti satin aldım. İşlemleri yaptırdım ancak memnun kalmadım. Detaylarıyla şöyle anlatabilirim: Manikür sadece törpüleme hizmeti ve çok hafiften tırnak etinin alınmasından ibaretti. O an için eski halinden daha iyi göründüğünden bunu sorun etmedim. Ardından kalıcı ojeye geçildi. O da çok hızlı yapıldı bitti. Aradan 2 hafta bile geçmeden tırnağımın uc kısımlarındaki ojelerde koparak dökülme yaşadım. Velhasıl hiç memnun kalmadım. İlk deneyimimdi 2. Si asla olmayacak. İşlemi yapan K**** Hanimdi. Dışarıdaki coğu merkezden daha yüksek fiyata yapıp sonucu böyle yaşayınca insanda şikayet ihtiyacı doğuyor haliyle. Benim talebim bu işlemin telafisi olarak daha özenli bir kez ücretsiz yapılması olacak. İlgililerden geri dönüş bekliyorum.

02 Temmuz 2024 21:18

Watsons Beauty İzmir/Konak şubesinde, 28 Haziran tarihinde kalıcı oje uygulaması yaptırdım. 3 gün sonrasında tırnak ucundaki ojede silinme, desen uygulanan tırnağımda ise koparak dökülme yaşadım. Bu kadar kısa bir zamanda bu sorunun oluşması kullanılan cihazdan mi yoksa uygulayıcı kisinin dikkatsizliğinden mi kaynaklı bilemiyorum ancak tek bildiğim 3 günde bir tırnak her ne olursa olsun böyle olmamalıydı. Ayrıca o gün 2 kisi randevuyu alıp gitmemize rağmen bizden haberleri olmayarak şaşırarak karşılamalarını da anlayamadık. Aceleyle yapıldı ve bitti. Aynı saatte başka randevuları olduğu için kardeşimin ve benim işlemimi aceleyle yaptılar ama dediğim gibi biz randevu alarak tam vaktinde orada olduk. Uygulamayı yapan Pinar Hanimdi. Misafir olarak bulunduğum için İzmir mağazasında ilk kez yaptırdığım bu işlemden asla memnun kalmadım. Piyasa şartlarına göre de hatırı sayılır bir ücret ödedim. Tamamen boşuna giden vakit ve maddi kayıp için yetkili kişilerden çözüm ve telafi bekliyorum.

Ek
10 Haziran 2024 16:41 (Şikayetten 2 dakika sonra)
Seda
Seda
16 Haziran 2024 16:51

Geri dönüş hızı ve çözüm bulma konusundaki istekleri için Watsons'a teşekkür ederim. Sorunum çözümlendi.

11 Temmuz 2024 14:25

Watsons Kanyon AVM'de Kalıcı Oje Fiyaskosu