Büşra sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 11:10

Geçtiğimiz ay Ankara Antares Gratis Beauty şubesine jel tırnak kalıcı oje çıkarma işlemi için gittim. Tırnaklarımı farklı bir yerde yaptırdım ancak çıkartmak için orada boşluk bulamayınca Gratis Beauty'e güvenip oradan randevu aldım. Ancak sonu hüsran oldu. Kesinlikle iş bilmiyorlar. Ben farklı bir uzmana randevu almıştım ama gittiğimde farklı bir uzman işlem yaptı. Resmen tırnaklarımı deşti. 1 ay boyunca acı çektim. Eldivenlerle yara bantlarıyla idare ettim. Aşırı hassaslaştı tırnaklarım, sürekli kırılıyor, yara bere içinde kaldı. Kağıttan bile ince kazıdı tırnaklarımı. Resmen kazıdı, deşti. Haftalarca ellerimi kullanırken zorlandım. Acı çektim. Yıllardır protez jel tırnak ve kalıcı oje yaptırıp çıkartan biri olarak böyle bir işlem daha görmedim. Yapan arkadaşın gözünde sıkıntı var diye yorumladım, yoksa hiç işi bilmeyen birisi bile böyle kazımaz tırnağı. Biraz daha kazısa etime ulaşacaktı. İşleme gitmeden bir tırnağımı (işaret parmağımı) kendim evde çıkarmıştım, tek sağlam tırnağım o kaldı. Keşke kendim yapsaymışım da Gratis Beauty'e tırnaklarımı kurban etmeseydim. Şimdi ne tırnaklarımı uzatabiliyorum ne yenisini yaptırabiliyorum, öylece düzelsin de en azından acı çekmeyeyim diye bekliyorum. Gratis biraz eğitim versin çalışanlarına, yazık günah.

profile profile
02 Ağustos 2024 16:43 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

Büşra
Büşra
03 Ağustos 2024 21:49

Göndermiş olduğunuz mail formaliteden gönderilmiş bir mail olacak ki mail içerisinde göndermemi istediğiniz bilgileri bile gönderemedim geri size. Otomatik atılmış bir mail. Bu mu sizin müşteri memnuniyetiniz? İnsanların sağlığına kast etmek bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum

Hande sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 16:42
Bengü sonuçtan hiç memnun değil

Hizmet Kalitesi Ve Eksik Eğitim: Gratis Beauty'de Yaşanan Sorunlar

10 Mart 2025 17:53