Warmhaus Kombi Sorunları

18 Ekim 2023 10:362.763
Hülya'nın Teşekkür Mesajı
Gerçekten yardımcı oldular çok teşekkür ederim

4 yıldır evimde Warmhous kombi var. Yılda 2-3 defa servis geliyor. Önemli bir parça değişiyor. Yüklü bir ödeme yapıyorum. Çok geçmeden yeni bir sorun başlıyor yine bir parça değişmesi gerektiğini söylüyorlar. Hepsini geçtim servise ulaşmak, onu gelmesi için ikna etmek bir ölüm.

Sonrasında telefonlarıma bakılmaması muhatap bulamamam. Gerçekten beni artık tüketti. Daha 3 gün önce son olarak genleşme tankı değişecek dediler. Değişti gittiler. 2100 ₺ ödeme yaptım banka üzerinde. Ol adına rağmen faturasını da vermediler.

KDV çıkıyormuş. Şimdi sorun hala devam ediyor ama benim telefonlarıma mesajlarıma bakan yok. Kombi den şakir şakır şu akıyor Sıcak su gelmiyor. Geçen yılda motoru değişmişti. Kombiyi baştan yarattık her parçasını değiştirdiler. Geldiklerinde yaptıkları gel şey bir parça değişmek.

18 Ekim 2023 10:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Müşteri danışmanlarımız en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Warmhaus Müşteri Memnuniyet Merkezi

Hülya
19 Ekim 2023 15:01

Gerçekten yardımcı oldular çok teşekkür ederim

Warmhaus Kombi Kışların Kabusu

12 Ocak 2024 22:546.262

Warmhaus marka kombi sürekli hata veriyor. Kış günü eksi derecelerde üşüyerek uyanıyorum. Servisi aradığımda, daha gelip...

6 Destek2 Yorum

Warmhaus Kombi Plaka Eşanjörü Sürekli Tıkanıyor

13 Kasım 2023 22:444.349

"Çağrı merkezi servise gerekli yönlendirmeyi yaptı Sorunum çözüldü Teşekkür ederim"

Warmhause İlgisizliği Ve Servis Sorunu.!

4 Eylül 2024 12:063.525

"Müşteri temsilcisi yağmur hanım ile görüştükten 1-2 saat sonra servis gelip arızayı giderdi ilgi ve alakası için yağmur hanıma teşekkür ederim. Keşke buraya yazmadan ilk müşteri hizmetlerini aradığımda sorun çözülmüş olsaydı. İyi çalışmalar."

Warmhous Servis Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

20 Mart 2025 19:241.564

Warmhous Servis ve müşteri hizmetleri sıkıntılı. 14 gündür evimde sıcak su yok. Müşteri hizmetlerini aradım servise ulaş...

Tümünü Gör

Gülay