Abdussamed sonuçtan memnun

Warmhaus Kombi Peteklere Sıcak Su Vermiyor

Warmhaus Kombi Peteklere Sıcak Su Vermiyor
22 Aralık 2023 02:08
Abdussamed'in Teşekkür Mesajı
“Beni aradılar. İlgilendiler. Hızlı dönüş ve ilgi için yetkililere teşekkür ediyorum.”

Warmhaus kombi kullanıyorum. Ve maalesef burada ki yüzlerce kişi de olduğu gibi kombimiz peteklere sıcak su vermiyor. Peteklerin havasını almamıza rağmen olmadı. Resmen 20 litre su aldık peteklerden ama olmadı. Meğerse warmhaus kombilerde kronik sıkıntı varmış arkadaşlar. Servisin ilgileneceğini sanmıyorum. Her zaman ki gibi. Etrafımda ki insanlar warmhaus kombiden vazgeçirmek için elimden geleni yapacağım

22 Aralık 2023 08:52 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Müşteri danışmanlarımız en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Warmhaus Müşteri Memnuniyet Merkezi

22 Aralık 2023 16:11

Gamze
Gamze

Aradım iki haftadır üç haftadır cevap vermiyorlar ilgilenmiyorlar su buz gibi geliyor herkesle konuşacağım ben de kimse almasın haftalardır soğuk suyla yıkanıyoruz. Teknik servis ilgilenmiyor

Alitan sonucu yetersiz buldu

Warmhaus Kombi Arızası Ve Uzayan Servis Süreci!

Alitan
05 Mayıs 2025 14:07
Ömer sonuçtan çok memnun

17 Kasım 2023 11:33
"Öncelikle Dilek Hanım ve Buse Hanım Sonrasında Bölge Yöneticisi olduğunu öğrendiğim Yahya Beye bu süreçteki ilgi alakalarından dolayı çok teşekkür ederim."

Sezgin
27 Kasım 2024 22:55