Hakan sonuçtan memnun değil

Warmhaus Ewa Kombi Servisi Arıza

04 Şubat 2024 19:15

İlk defa bizim kullandığımız warmhaus eva marka kombinin fan motoru ikinci ayda arızaya girdi. İnanılmaz gürültü ile çalışıyor. Sesten duramıyoruz. Servisi aradık elinde parça olmadığını söyledi. Bu kombiyi aldığımıza çok pişmanız. Lütfen geri dönüş yapar mısınız?

05 Şubat 2024 09:11 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Müşteri danışmanlarımız en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Warmhaus Müşteri Memnuniyet Merkezi

Hakan
Hakan
11 Şubat 2024 20:46
Warmhaus Ewa Kombi Servisi Arıza

Şikayetime karşılık istediğiniz belge aşağıdadır.

Gizem
Gizem

Tekrar Tekrar Merhaba ; Tespit için dahi istenen 650 veya 500 TL Her neyse onu vermemek için kendim bu kombiyle alakalı bir usta bularak zararı kendi cebimden tanzim ediyorum ( 4 bin tl) Ayrıca piyasa da size ait fan motoru bile kendimiz temin edemiyoruz. Bu da ne kadar acı bir durum. 4 yaşını yeni doldurmuş bir kombinin fan motoru arızası vermesini tamamen takdirlerinize bırakıyorum ; Yine de canınız sağ olsun ; internet ortamında da bakıyorum ancak kronik bir arızaya dönüşmüş bu fan sesi. Çok yazık ; bence ürünleri değiştirmelisiniz veya fan garantisi vermelisiniz ; insanlar belki de fiyatının cazibesine kapılarak bir yatırıma katlanarak kombi alıyor 3 senede bir 4 senede bir fan motoru vs vs yanmaz yanmamalı bir kombide. Başımıza gelen e kodlu hataları saymıyorum. Hukuki mücadele için bile inanın değmez. Çok teşekkürler Çiğdem Hanım ve warmhaus ailesi. Saygılarımla ;

Gurkan sonuçtan hiç memnun değil

Warmhaus Kombi Servis Hizmetinde Yetersizlik

Gurkan
08 Nisan 2025 23:01

12 Ocak 2024 18:53
Gürkan sonuçtan çok memnun

Gürkan
20 Kasım 2023 20:33
"Çalışırken problem yaşadığım warmhaus Eva marka kombimdeki şikayetim şirket tarafından en hızlı şekilde dikkate alınmış ve müşteri danışmanı Çiğdem Hanım tarafından dönüş yapılmıştır. Kombide yaşadığım arıza çözülmüştür. Kendilerine teşekkür ederim."
Warmhaus Kombi Arızası
Warmhaus Kombi Arızası