Serkan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 21:31

Yatırdığım paramı nasıl alabilirim. 18.000 TL yatırdım görev dediler. 53'te kaldım. 60 görev yapmam gerekiyor. Benden 1111 USDT istiyor. Bu bir sahte Almanya, İsviçre, Hollanda ve Türkiye'de savcıya başvuracağım. Uluslararası reklam şirketim sayesinde bu Walmart ve Malezya devletinden şikayetçi olacağım ve bütün siparişlerin, görevlerin sahte olduğunu yayacağım. Artık kimseyi sahtelik yapamayacaksınız. İletişim adresim: s***********@gmail.com. Buyurun gelin.

17 Ağustos 2023 21:55

Bugün teklif geldi yine aynı kızdan bebeğim 1111 doları ben yatirim son 7 görevi tamamla paramı gönder güya bana borç verdi son 3 görev kaldı simdi 667 dolar istiyor kız bebeğim borç bul diyor aynı zamanda sana borç verdim paramı gönder diyor IBAN istedim güya babasının IBAN 'ını gönderecek o zaman hep beraber şikayetçi olursunuz çözüme ulasan varsa lütfen yorum yazsın

Yorumlar (15)

Ömer
Ömer

Arkadaşlar para falan yatırmayın sipariş bittiği için gecikme ücreti alıyorlar sonrada yüzde 10 vergi yatırmasını istiyorlar yanı isitıyorda istiyorlar

Ramazan.
Ramazan.

Bende çüzülmemiş daha

Kardeşim ben sadece kayıt yaptım başka hiçbir şey yapmadım bu hesabı nasıl kapatabilirim görev yapmadan bunlar telefon üstüne bir şey yapabilir ler mi

Kardeşim numaranı verirmisin

Paranı kurtardın mı kardeş

Ramazan

Mesuta ulaşma şansın var mı

Serkan

Yok kardeşim devam etmedim ama bugün bile kız arıyor son 3 görevi tamamlamam için başıma geleceği tahmin ediyorum görevi bitirsem dahi parayı alamayacağım. Alan var mı onu da bilmiyorum kimse doğru düzgün cevap vermiyor

Fatma

Ne durumdasınız acaba bende aynı durumdayım som siparişte kaldım ne yapmalıyım bilmiyorum

Aziz
Aziz

Kazancınız nedir yüksek kazançlarda vergi ödemesi çıkarıyorlar sonra

Baris
Baris

Sakin ama sakin güvenme benden 10k yatırım istiyor 2 görev kaldı 10k param gitti

500 dolar istediler son sipariş

Hüseyin
Hüseyin

Son siparişte kaç dolar istediler

Serkan

Kızın adı ailen veya gigi

Fatma

Kızın adı ne? Bende son siparişteyim yatırsam parayı alabilir miyim sizce

Serkan

Merhaba bende de 3 kaldı bende bilmiyorum ama beni buraya bulaştıran kızla halen kontağım var öyle bıraktım