Walmart Online Alışverişte Mağduriyet

03 Nisan 2024 17:31

Walmart Shop adlı bir siteye Telegram aracılığıyla toplamda yaklaşık 100 bin TL yatırdım. Paramı geri vermemek için sürekli yeni görevler talep ettiler. En son 180 bin TL daha istediklerinde durumun ciddiyetini anladım. Asıl sorun o noktadan sonra baş gösterdi. Şikayet konusunda yardımcı olma vaadiyle T**** O**** ve H**** O**** isimli iki kişiyle iletişime geçtim. Telefon numaraları sırasıyla son dört hanesi 2641 ve 2924 olan bu şahıslar, para karşılığında yardımcı olacaklarını belirtip, maalesef yardımcı olmadılar ve maddi zarara uğrattılar. Her iki kişi hakkında da savcılığa suç duyurusunda bulunmayı planlıyorum. Ben de mağdur durumdayım ve yardım edemem ancak bilgi paylaşımı ve dayanışma amacıyla yazıyorum. İletişim için e-posta adresim b***********@gmail.com'dur.

profile profile

Yorumlar (8)

Bende hakan abi 2924 numarasının sonu yazdım benimlede konuştu bu siteye isabel hanımla görüştürdü beni [email protected] hesabınızın gerçekmi olduğunu söyledimi bu sayfadan

Sakin para yatırma sakin

Halil

Abi ben arkadaşa ulaştım seçim yüzünden hapse girmiş bugün çıkmış bakalım konuşacağız dedi

Halil

[email protected] Gmail hesabım adam dün arayacaktı aramadı vallahi ne yapacağımı bilmiyorum göreve devam etsem son görev ne kadar yüksek gelecek belli değil

Bulent

Bende adini başka biliyorum [email protected] mail atarsan görüşebiliriz kardeşim

Halil

Salih adını yazmışsın ya numarası sonu2924 Telegram'dan yazdı ana hala daha görüşmedik bana arabuluculuk yapacak olan Gmail hesabı da ayın 28 i iade yapılacak yazmışlar doğru mu oyalıyorlar mı bilmiyorum bekleyiz göreceğiz

Hangi arkadaşa kardeşim

Nuray
Nuray

Aynı durumdayım. Bugün dava açmak için avukata vekalet verdim.

Walmart Para Kazanma Vaadiyle Yanıltılmam

Aydın
24 Temmuz 2023 00:56
Bulent sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 12:01
Walmart Mağduriyetimi Paylaşıyorum