Volvo Arkas Oto Aracımı Adeta Rehin Aldı

13 Aralık 2023 14:32

18 Eylül 2023 tarihinde hasarlı Volvo V90 aracımı arkadan aldığı hasarı onarılmak üzere Arkas Oto Ankara Siteler şubesine teslim ettim. Surecin başlarında gayet anlayışlı bir muhatap bulabiliyorken önce Yurt dışından gelecek parçalar için bir ay beklemem gerektiği söylendi. Anlayışla karşıladım ve bekledim. Sonrasında parçaların geldiği aracın onarılacağı bilgisini aldım. Ancak aracı kontrol etmeye gittiğimde ilk çekildiği yerde tekerlekleri örümcek ağları içindeydi. O derece donup bakılmamıştı bile araca. Yaklaşık 1 hafta önce gittiğimde aracın ilgili parçalarının boyanacağı geçtiğimiz hafta veya bu hafta alabileceğim seklinde bir bilgi aldım. Ancak aracımı teslim etmemin üstünden 3 ay geçmiş olmasına ve parçalar gelmesine rağmen araç bir hafta önceki yerinde aynı konumda ve aynı boyasız parçalarla bekliyor vaziyette idi. Sürekli pesine düşüp sıkıca takip etmeme rağmen piyasa değeri milyonları aracım 3 aydır serviste yatıyor. Güvenli yolculuk edebilmek adına aldığım Volvo aracımı sürebildiğim bir yıla karşın uc ay da Volvo servisi tarafından turlu bahane ve geciktirmeler sebebiyle alıkonuldu. Harika güvenlik opsiyonları olan ve güven veren bir aracım var lakin araç benden daha çok arkas oto Volvo yetkili bayisinin artık. Araca verdiğim MTV dahi anlam ifade edemiyor Çünkü aracı sağlam olan on tamponu dahi sokulu vaziyette Volvo esir aldı. Uc ay boyunca arabamdan oldum ve hala oyalamalar devam ediyor. Hiç sanmıyorum ama dilerim bir gün müşterileri ciddiye alıp uc ay gibi surelerde araçsız bırakmanın utancını yasarlar.

profile profile

26 Ekim 2023 11:21

Volvo XC90 Turbo Arızaları

Mevlüt
11 Eylül 2023 10:38
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
21 Aralık 2023 12:49