Burhan sonuçtan hiç memnun değil

A101 Volta Ev1 Araç Bozuldu

Burhan
21 Haziran 2023 09:24

23.04.2023 tarihinde A101'den Volta EV1 model araç aldım. 15 gün sonra aracım Samsun Volta bayisi Gebeşoğlu'na geldi. Araç fabrikadan parçalanmış geldi. Birleştirmek için montaj ücreti olarak 300 TL aldılar. Aradan 1 ay zaman geçti. Aracın gaz pedalından arıza gelmeye başladı. Yolda giderken aniden gaz kesiliyordu ve araç tam olarak durmadan çalışmıyordu. Bunu Gebeşoğlu'na bildirdik, arabayı götürdük, bayiye bir şey anlamadılar. Hiçbir şey yapmadıkları halde garanti giriş ücreti adı altında 200 TL ayak bastı parası aldılar. Araba bir süre sonra hiç çalışmadı ve halen çalışmıyor. Gebeşoğlu fabrikadan parça gelecek diyor. Fabrikayı arıyorum, bize öyle bir bilgi gelmedi diyor. Fabrikadaki çağrı merkezi telefonu yüzünüze kapatıyor. Sürekli iki tarafı da arıyorum ama dalga geçiyorlar. Artık hakkımı mahkeme yoluyla arayacağım. 120 bin tl'ye aldığım araç için gerekirse 200 bin harcayacağım, bunlara parayı yedirmeyeceğim. Araç bozulunca muhatap bulamazsınız.

Recep
Recep

Burhan bey aynı problemi bugün yaşadım. Size nasıl ulaşabilirim.

Fatma sonuçtan çok memnun

Fabrikasyon Direksiyon Arızası Hayatımı Tehlikeye Attı

Fatma
07 Mayıs 2025 13:11
"Sayın Volta yetkilileri sorunumu en kısa zamanda ulaşıp yardımcı olduğunuz için; satış sonrası hizmetler müdürü H**** beye Sefer usta ve çırağına yardımlarında dolayı teşekkür ederim."

Garanti Kapsamındaki Batarya Değişimi Aylarca Gecikti, Ek Ücret Talep Edildi

19 Temmuz 2025 15:52
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Elektrikli Araçta Ciddi Güvenlik Sorunları Ve İlgisiz Servis

Ebru