Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Tiguan Şanzıman Arızası

Çağatay
21 Kasım 2023 13:49

2019 model Volkswagen Tiguan aracımda 'şanzıman acil işletim' uyarısı çıktı. Aracımı 2019 yılında sıfır olarak aldım. Tek elden ve özenle kullanıyorum. Şu anda 49 bin km'de. Aracıma Volkswagen Aydın Lena yetkili servisinde mekatronik değişimi yapılması gerektiği söylendi. Bu arızanın, bir yetkili servis bakımının eksik olması sebebiyle iyi niyet garantisi kapsamında değerlendirilmeyeceği belirtildi. Dört bakımından sadece bir tanesini zorunluluktan dolayı yetkili serviste yaptıramadım (bulunduğum şehirde yoktu ve değişim zamanı gelmişti). Bence, bu durum beni garanti kapsamından çıkarmamalı. Yaptığım araştırmalarda, otomatik şanzımanlı Volkswagen Tiguan araçlarda bu sorunla karşılaşan birçok kişi olduğunu gördüm. Kronik bir arıza olduğunu düşünüyorum. Servis de arızanın kullanımımla ilgili olmadığını söyledi. Özellikle şanzıman arızası gibi bir sorunun yağ değişimi ve hava, polen filtresi gibi bakımlarla alakasız olduğunu düşünüyorum. Volkswagen'in müşteri memnuniyetine önem verdiğini düşünüyorum. Bu sorunun garanti kapsamında çözülmemesi konusunda şikayetçiyim ve her türlü yasal hakkımı arayacağım. İlgililerden sorunumun çözülmesini bekliyorum.

Volkswagen Tiguan Mekatronik Kart Değişimi

30 Kasım 2023 21:40
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Tiguan'da Kronik DSG Şanzıman Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Desteği

06 Kasım 22:08
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Tiguan Mekatronik Şikayet

İsmail
22 Şubat 2024 19:08
Volkswagen Tiguan Mekatronik Şikayet
Melikşah sonuçtan hiç memnun değil

Volswagen Şanzıman Arızasını Karşılamıyor.

Melikşah
02 Mayıs 2024 22:58
Volswagen Şanzıman Arızasını Karşılamıyor.

Volkswagen DSG Şanzıman Arızası

13 Eylül 2023 17:40