Volkswagen 2013 Caddy Silecek Arızası

Serhat
30 Eylül 2024 02:0118.292

2013 model bir Caddy araç aldım.
Birkaç gün sonra cam filmi uygulaması yaptırdım. Her şey çok güzel giderken. Gösterge ışıklarım zayıfladı hemen klimayı açtım göğüse su girdiğini düşündüm kuruması için sıcak hava klima açtım.
Hepsini normale döndü bir süre sonra mutluydum derken bir de başıma ne gelsin. Ön sileceklerim çalışmıyordu aklım yerinden çıktı
Ne yaptıysam gelmedi ön silecek. Adamların yanına gittim durumu anlatım ilk defa başımıza geliyor dediler anlamadılar bir müdahale edemediler.
Sanayiye çektim arabayı sordum silecek motoruna su geçmiş ölmüştür dediler yenisini takalım dedik sıfır silecek motoru aldık geldik taktık çalışmadı. Üzerindeki silecek motorumuzu söküp başka arabaya taktık bir de baktık ki silecek motoru çalışıyor sağlammış meğersem. Dediler ki comfort beyine su girmiş beyin ölmüş dediler. Acenteden comfort beyni sipariş ettik 15.000₺ beyin geldi taktık yine çalışmadı. Kodlanması gerektiğini söylediler kodlanma yapıldı yine çalışmadı biz de beyni tekrar zor bela iade ettik. Ve ben rezil oldum yoruldum sıkıldım usta usta gezmekten silecek kolunu hareket ettirdiğim de su fiskiye yapıyor sesi geliyor çalışıyor ama silme hareketine aldığımda tık yok. Sigorta kutularını kontrol ettik sigortaların hepsi de sağlam atma patlama yok. Ne yapmam lazım. Silecek kolundan silecek motoruna giden kablolar da sorun olabilir mi göğüsü mü söktürmem lazım.

Yorumlar(5)

Şaban
Şaban
5 Şubat 2025 21:48

Selam bende bugün bu arızanın aynısı çıktı yaptıran oldu mu kaldım ortada

Muhammet
Muhammet
1 Ocak 2025 21:33

Selamın aleyküm ben de 14 model Caddy var birebir aynı sorunu yaşıyorum gitmediğim usta kalmadı sen sorunu bulabildiniz?

Selahattin
Selahattin
26 Aralık 2024 14:30

Ustam selamın aleyküm birebir aynı şikayet şu an benimde başıma geldi sen arızayı giderbildin mi

Volkswagen Caddy 0 2024

Ata
16 Eylül 2024 16:3618.141

Merhaba, 2024 model Caddy Trabzon bayiden Osmaniye satış noktasına sıfır olarak gönderilen aracımdan cumartesi günü tesl...

Tümünü Gör
Volkswagen CC Dokunmatik Arızası

Volkswagen CCDokunmatik Arızası

Mutlu
Volkswagen Kaza Anında Emniyet Kemeri Kopması Hayatımı Tehlikeye Attı

Volkswagen KazaAnında Emniyet Kemeri Kopması Hayatımı Tehlikeye Attı

Nihat
Volkswagen Tiguan Katlanır Aynadan Gelen Trim Sesleri!

Volkswagen TiguanKatlanır Aynadan Gelen Trim Sesleri!

Emre
Volkswagen i4 Pure 2025 Model Arızalı!

Volkswagen i4 Pure2025 Model Arızalı!

Erhan
Volkswagen Caddy Airbag Lambası Sorunu!

Volkswagen CaddyAirbag Lambası Sorunu!

Habip
Volkswagen Vosmer İzmir Bornova Bayiiden Alınan Crafter Mağduriyeti!

Volkswagen Vosmerİzmir Bornova Bayiiden Alınan Crafter Mağduriyeti!

Ökkeş

Öne ÇıkanKonular