Vitra'nın Pahalı Montaj Bedeli

Vitra'nın Pahalı Montaj Bedeli
Beyhan
03 Mayıs 2024 16:27

Vitra'dan geçen sene 25 kalem ürün aldık. Bayinin ilgisinden ve konuya hakimiyetinden çok memnun kaldık. Zaten Vitra'nın kalitesi tartışmaya kapalıdır. Banyo dolapları, lavabo dolapları, aydınlatmalı aynalar, duş kolonları, bataryalar, klozetler ve duş kabinleri gibi ürünleri artık teslim alıp montajını yaptıracağımız aşamaya geldik.

Ancak montajın ücretli olduğunu öğrendik. Ürünler çok kaliteli; zaten o kalite için yüksek bedeller ödemeye razıydık. Ancak şimdi bizden binlerce lira montaj ücreti talep ediliyor. Alırken bu konuda sormayı ihmal ettim ve bize bu konuda bilgi verilmedi. Şaşkınlık içindeyim; bu binlerce lira hiç hesapta yoktu ve Vitra gibi bir markadan böyle bir uygulamayı beklemiyordum.

Montaj hizmetinin bu kadar pahalı olmasının, hatta neden ücretli olması gerektiğinin sebebini anlamakta güçlük çekiyorum. Başka bir markadan aldığım klozet ve banyo dolabı için 'kuruluma hazırız' bilgisini verdim ve iki gün önce sorunsuz bir şekilde montaj yapıldı. Vitra'dan aynı hizmeti neden alamıyorum, merak ediyorum.

03 Mayıs 2024 16:30 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Anil sonuçtan hiç memnun değil

Anil
08 Ağustos 2024 12:12
Vitra Ürün Teslimatında Yaşanan Gecikme Ve Belirsizlik
Göktuğ sonuçtan hiç memnun değil

Göktuğ
11 Mart 2024 22:29
Vitra Hasar Gören Sento Dolabın Tamirli Şekilde Gönderilmek İstenmesi!
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Vitra İmzalı Lavabo Eksik Teslim Edildi Çözüm Bekliyorum

Osman