BAHAR sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 00:41

Vitra marka klozette siyah lekelenme mevcut. Yine ve yeniden maalesef. Klozet takılalı 1 yıl olmadı... Bu klozet Vitra müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğim, evime gelip yeniden takılan 2. Klozet. Maalesef ilk takılan klozette de kısa sure içinde siyah lekelenmeler mevcuttu.

O sırada ilgilendiler yetkili servis geldi, resim çekti. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçildi ve neticede değiştirdiler. Fakat gel gor ki aynı sorun yenisinde de mevcut. Resimlerini paylaşıyorum. Takdiri Vitra ya bırakıyorum. Yıllardır en iyisi olarak bildiğim markanın 2 kez üst üste aynı sorunu yaşatması gerçekten çok güven kırıcı oldu markaya karşı. Umarım problemimi tam anlamıyla gideren adımları atarlar.
Aynı donemde aldığım ebeveyn banyomdaki klozet farklı marka ve onda aynı sorun yok. Aynı temizleme yöntemi, aynı şebeke suyu. Bunu söyleme nedenim simdi kullanıcı hatası gibi ezberlenmiş savunma ile gelinmemesini rica ediyorum.
Klozet 2. Kez aynı siyah lekeleri oluşturduysa ve diğer banyomdaki farklı marka klozette bu sorun yoksa sorun belli ki Vitra ve kullandığı malzeme kaynaklı. Bunu araştırıp hatalarını kabul edip Umarım kısa sürede mağduriyetimi giderirler. Takipte olacağım.

06 Ağustos 2024 00:45 (Şikayetten 4 dakika sonra)
06 Ağustos 2024 15:15

Evet çözüm için bekliyoruz. Arayan yok henüz.

Bahar
Bahar

Müşteri hatası diyecekler. Ocak 2025 tarihinde aldığım Vitra marka klozet 15 içerisinde bu durum oldu sonra müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim yenisi ile değiştiler fakat ürün 15-20 günlük kullanımda aynı sorun oldu. Tekrar iletişime geçtim bulunduğunuz ilin sularının kireçli olması apartmandaki depo kullanımına bağlayıp müşteri hatası denildi. Bizim diğer wcde başka marka var hatta bilindik bir marka değil onu yıllardır kullanıyoruz onda problem yok aynı ev aynı su aynı il.

Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

Durmuş
18 Ekim 2024 12:48
Bülent sonuçtan çok memnun

Bülent
25 Eylül 2023 17:20
"Tamirat yapılacağı tarafıma iletildi. Vitra müşteri ilişkileri sorunla yakından ilgilendi. Teşekkürler..."
Hatalı Monte Edilen Vitra Klozet
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
17 Ocak 2025 16:08