Esra sonuçtan memnun

12 Aralık 2023 14:26
Esra'nın Teşekkür Mesajı
“Dolap yer değişimi için servisin 3 defa gelmesi gerekti. Ceyda hanımın ilgisi sayesinde. Teşekkürler.”

Koçtaş'tan aldığımız banyo dolabı ve lavabonun kapakları duşakabine çarpıyor. Montaj sırasında çarpmamasını belirttik ve 5cm boşluk bırakıyoruz dediler ama kapak kendini geri attığı için yine de çarpıyor. Vitra genel müdür yardımcısı ile görüştüğümde 1000 TL ücret ile montajı değiştireceklerini söylediler. Bizim kabahatimizin olmadığını, duvara çarpmasın dedikten sonra hala çarpıyorsa buradaki suçun bize ait olmadığını anlatmaya çalıştım. İşin sonunda banyonuza göre daha büyük lavabo almışsınız dediler. Bu ölçülere bizi Koçtaş'ın ustası yönlendirmişti. Boy dolabının çarpacağı yerleri yapışkan ile kapattık ama lavaboyu neden ortalayarak takmadınız dedim. Giderden kaynaklanabilir dendi. Halbuki giderimiz lavaboya göre sağda kalmış, alanı ortalamak için pay vardı. Şimdi ücretsiz bile dolabı kaydırsalar seramiklerdeki delikler nasıl kapanır, yapılabilecek bir şey var mı bilmiyorum.

12 Aralık 2023 14:30 (Şikayetten 3 dakika sonra)
19 Aralık 2023 13:46

Herhangi bir işlem yapılmadı.

27 Aralık 2023 09:34

Hala çözüme ulaşan bir şey yok. Bekletiliyorum.

09 Ocak 2024 11:11

Fotoğrafları yükledim değerlendirebilmeniz için. Kapak artık dusa çarpmıyor. Lavabo daha ortalı duruyor banyoda ve 3 sahane delik var fayanslarda. Demek ki bastan böyle takilabilirmis. Gider sorun değilmiş. Çarpmaya çözüm bulunabilirmis. Böylece delik olmazdı firma ikinci kez ugrasmazdi. Biz de boşuna gerilmezdik.

23 Ocak 2024 16:36

Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Zafer
09 Ağustos 2023 16:48
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
31 Temmuz 2025 11:27
Vitra Servisinden Eksik Hizmet Ve Haksız Ücret Talebi
İklim sonuçtan memnun

İklim
01 Aralık 2023 12:48
"Geç de olsa mağduriyetim giderildi teşekkürler"
Vitra Mia Banyo Takımı Hatalı Ürün Değiştirilmiyor
Vitra Mia Banyo Takımı Hatalı Ürün Değiştirilmiyor
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
31 Ağustos 2023 14:27
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Ezgi
16 Nisan 2024 14:50